Kaupoista houkuttelevin – K-Supermarket Pirkanpoika on Pirkanmaan alueen paras K-Supermarket

Vuoden 2023 parhaat K-Supermarketit on valittu. Pirkanmaalla parhaaksi kruunattiin K-Supermarket Pirkanpoika Pirkkalasta. Kiitosta kaupalle annettiin muun muassa kaupan upeasta kunnosta ja palvelun laadusta.

Pirkanpojan K-Supermarket on suorastaan kuuluisa siitä, että se on aina huippukunnossa. Kaupassa on siistiä ja esillepanot ovat houkuttelevia, minkä vuoksi asiointi on erityisen vaivatonta ja inspiroivaa. Kaupan houkuttelevuuden lisäksi kauppaa kiitellään palkinnon perusteluissa jatkuvasta, asiakkaiden toiveet huomioivasta kehitystyöstä, työssä viihtyvyydestä sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Kauppiaana K-Supermarket Pirkanpojassa toimii Petri Itälinna.

”Tämä palkinto kuuluu ennen kaikkea työntekijöillemme. Olemme pitkään kehittäneet ja hioneet kaupan toimintaa sekä palveluja, ja näen että tämä tunnustus on sen pitkäjänteisen ja yhteisen työn tulos”, kertoo Petri.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan sekä alueellisesti että erilaisissa vaihtuvissa kategorioissa. Tänä vuonna kauppoja palkittiin alueellisen menestyksen lisäksi esimerkiksi heittäytymisestä, ideoimiskyvystä ja tapahtumista. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna K-Supermarket Toppila Oulusta.

Alueen parhaan kaupan lisäksi Pirkanmaalta palkittiin Ari Ruissalo K-Supermarket Westeristä Tampereelta ”K-Supermarket-ketjun tuki ja turva”-palkinnolla. Palkinto myönnettiin kauppiaalle, joka auttaa aina kauppiaskollegoita ja edistää kauppiaiden välistä yhteistyötä. 

”Ketjumme juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan, ja tekemistä on kaupoissamme alusta saakka ohjannut pyrkimys olla aina se tavallista parempi ruokakauppa. Tämä pätee myös nyt palkittuihin kauppoihin. Ne kaikki tarjoavat alueensa parhaan ja inspiroivimman kauppakokemuksen, omien asiakkaidensa paikalliset toiveet huomioiden” kertoo K-Supermarket ketjun johtaja Anne Hujala.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös