K-Supermarket Ruokaporissa alkavat laajat uudistustyöt

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.1.2024 Porissa K-Supermarket Ruokaporiin tehdä mittava remontti ja uudistustyöt. K-kauppiaana toimii Tiitu ja Saku Vätti.

Ruokapori on avattu K-Marketina vuonna 1987 ja vuonna 2003 tapahtuneen tulipalon jälkeen kauppa korjattiin ja  laajennettiin. Se avattiin K-Supermarketina vuonna 2004.

Nyt uudistustyöt alkavat helmikuussa ja remontti valmistuu loppukesästä. Uudistustöiden kokonaisinvestointi on yli neljä miljoonaa euroa. Kauppa on avoinna koko remontin ajan.

”Myymälä uusitaan lattiasta kattoon ja saamme uudet ympäristöystävälliset kylmä- ja pakastekalusteet, myös kylmälaitos vaihdetaan nykyaikaiseen ja energiaa säästävään”, kauppias Saku Vätti kertoo. ”Osa kalusteista on jo nykyaikaisia ja niille riittää päivitys ulkoasuun, jotta ne vastaavat kaupan uutta ilmettä.”

Kauppaan rakennetaan uusi tuulikaappi, lattiat hiotaan ja käsitellään, valaistus vaihtuu led-tekniikkaan. Uusilla kalusteratkaisuilla saadaan myymälä selkeämmäksi asioida ja valikoimia lisättyä. Maitokaappiin tulee laajennus, näin maidon ja maitotaloustuotteiden valikoimat saadaan hyvin esille.  K-Noudolle rakennetaan oma erillinen sisäänkäynti ja omat parkkiruudut.

”Palvelutiski on Ruokaporin sydän ja saamme sinnekin uudet kalusteet”, kauppias kehaisee. ”Panostamme jatkossakin asiakkaidemme kovasti arvostaman palvelutiskin valikoimiin ja palveluihin. Remontin aikanakin sieltä saa liha- ja kalavalikoiman lisäksi oman keittiön tuotteita kuten aterioita, salaatteja ja täytettyjä leipiä.”

K-Supermarket Ruokaporissa uusitaan myös kassapöydät ja ostoskärryt. ”Kasvaneiden asiakasvirtojen vuoksi lisäämme vielä yhden palvelukassan.”

”Luotamme jatkossakin asiakaslähtöisiin valikoimiin ja huippupalveluun”, Saku kertoo. ”Asiakastoiveita keräämme mm. hyllyjen välissä, kassalla ja sosiaalisen median kautta, tervetuloa kertomaan toiveitanne ja ideoitanne!”

Kaupan pihalle on jo saatu kuusi K-Latauksen latauspistettä, jotka ovat ahkeralla käytöllä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös