Jere ja Sarita Virén aloittavat kauppiasuransa kolmella K-Marketilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.2.2024 Jere ja Sarita Virénin kauppiasura alkaa tänä keväänä kolmella K-Marketilla: 1.4. Huittisissa K-Market Huhkola, 1.5. Eurassa K-Market Kiukainen ja lopuksi 1.6. K-Market Härkäpari Huittisissa.

”On jännittävää ja erittäin mielenkiintoista aloittaa kauppiasura näiden kolmen kaupan kauppiaina. Eveliina Perälä on tehnyt todella hienoa työtä, joka helpottaa aloittamista, mutta toki se tuo hieman lisäpainettakin”, Virénit kertovat. ”Kaupoissa on omat erityispiirteensä, eivätkä ne ole toistensa kopioita, mikä lisää mielenkiintoa entisestään. Jerelle Huittinen ja huittislaiset ovat jo tuttuja, sillä hän on suorittanut kauppiasvalmennuksensa siellä K-Supermarket Lautturissa ja Kiukainen puolestaan kuuluu kauppiaspariskunnan kotikuntaan Euraan, joten tuttuja on sielläkin.”

Kaikki kaupat tarjoavat asiakkaille nopean, helpon ja iloisen ostoskokemuksen.Aiomme jatkaa ja kehittää edelleen hyvän kyläkaupan tunnelmaa yhdessä huippuhenkilökunnan kanssa. Kaikki kolme kauppaa ovat saaneet kiitosta erinomaisesta asiakaspalvelusta, ja tästä tulemme pitämään kiinni jatkossakin”, uudet kauppiaat lupaavat.

Kauppojen valikoimissa huomioidaan mahdollisuus eri hintaisiin ostoskoreihin. Valikoimien suhteen myös kuunnellaan tarkasti asiakkaiden tuotetoiveita. ”Tulemme olemaan jokaisella kaupalla läsnä ja odotammekin innolla, että pääsemme tutustumaan asiakkaisiin. Toivomme kuulevamme myös palautetta ja toiveita, jotta pystymme kehittämään asiakkaiden näköistä Oman kylän kauppaa”, Jere ja Sarita toivovat. ”Järjestämme myös avajaiset kaikissa kaupoissa porrastaen kevään ja kesän aikana, tervetuloa!”

Vastuullisuus on Viréneille tärkeä toimintaa ohjaava tekijä kauppojen pyörittämisessä. ”Haluamme minimoida ruokahävikkiä ja mm. tehdä hävikkikasseja. Tulemme jatkamaan jo nyt kaupoissa olevaa käytäntöä, että hävikkiruoka lahjoitetaan ruoka-apuun. Lisäksi tulemme kierrättämään kaiken mahdollisen. Meille todella tärkeä asia on myös henkilökunnan viihtyminen ja hyvinvointi. He ovat kaupan toiminnan kannalta kaiken perusta. Paikallisesti aiomme osallistua oman kylän toimintaan ja järjestää itsekin tapahtumia.”

Jere on suorittanut kauppiasvalmennuksen K-Supermarket Lautturissa Huittisissa, missä on työskennellyt nyt lähemmäs kaksi vuotta. Ennen kauppaan siirtymistä työkokemusta on kertynyt elintarvikepakkausten parissa eri tehtävissä. Sarita puolestaan on tehnyt myyntitöitä toiminimellä ja äitiyslomien jälkeen aloitti työt K-Supermarket Säkylässä.

”Haluankin kiittää kasvattajakauppiastani Timoa sekä koko Lautturin henkilökuntaa arvokkaista opeista matkalla kohti omaa kauppiasuraa”, Jere lähettää terveisensä. ”Samoin minun kiitokseni lähtevät Säkylään kauppias Kasperille ja työkavereille neuvoista ja opeista. Teidän kanssanne on ollut super hienoa aloittaa tämä matka”, Sarita jatkaa.

Vapaa-aikanaan Jere ja Sarita ovat mukana vapaaehtoistoiminnassa, Jere sopimuspalokunnassa ja Sarita Mannerheimin Lastensuojeluliitossa. ”Lisäksi liikumme mm. luonnossa perheen kanssa ja pienet 5 v. sekä 2,5 v. pojat pitävät arjen vauhdikkaana. Innokkaita pikkukauppiaita nähdään varmasti myös kaupoilla”, he kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös