Aki-Jussi Mäki Pirkkalan K-Market Kyöstin ja Tampereen K-Market Multisillan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.7.2024 Aki-Jussi Mäki aloittaa kauppiasuransa 15.8. ottamalla vastaan Pirkkalan K-Market Kyöstin ja sitten 1.9. K-Market Multisillan Tampereelta.

”Mahtava fiilis aloittaa kauppiasura juuri Multisillassa ja Kyöstissä! En malta odottaa, että pääsen tutustumaan paremmin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan, ja yhdessä heidän kanssaan kehittämään kauppoja palvelemaan molempien alueiden asukkaita entistäkin paremmin! Kiitokset Virpi Stenille kaikesta työstä kauppojen eteen ja kaikkea hyvää jatkoon!”, Aki-Jussi toivottaa.

Oman kylän kaupasta löytyy kaikki tarpeellinen niin arkeen kuin juhlaankin

Molemmissa kaupoissa tullaan korostamaan tuoreosastoja ja kaikki osastot tullaan käymään läpi rauhassa, jotta ne vastaavat juuri tällä hetkellä alueiden asiakkaiden tarpeisiin. ”Oman kylän kaupasta löytyy kaikki tarpeellinen niin arkeen kuin juhlaankin”, linjaa Aki-Jussi. ”Kaupoista tulee löytymään jokaiselle asiakkaalle sopivan hintainen ostoskori. Valikoimissa tulee olemaan niin meidän erinomaisia omia merkkejä Pirkkaa sekä K-Menua kuin laadukkaita brändituotteita. Tarjoamme asiakkaille eri vaihtoehtoja Herkkukauppa ja halpa kauppa -ajatuksella.”

”Valikoimatyössä tulemmekin tarvitsemaan asiakkaiden apua. Asiakastoiveille on aina tilaa ja niitä voi esittää esimerkiksi molemmista kaupoista löytyville asiakastoiveseinille! Asiakkaille tärkeät pakettipalvelut sekä juuri keväällä käyttöön otetut Woltin pikatoimitukset tulevat jatkumaan molemmilla kaupoilla.”

 Lappilaiset juuret tulevat näkymään kaupoilla

”Haluan että kaupoista välittyy hyvä fiilis ja asiakas lähtee sieltä herkullisen ostoskassin lisäksi myös hymy huulilla. Lappilaiset juureni tulee varmasti näkymään myös kaupoilla. Lappilainen hokema, ”Sole poka mikhään”, on mottoni kauppiuudessa ja se yhdistyy mielestäni loistavasti kauppias hoitaa homman asenteeseen! Se korostaa minulle myös sitä, että meille asiakas tulee aina ensin ja yhdessä henkilökunnan kanssa olemme täällä vain asiakasta varten!”

”Molemmilla kaupoilla tullaan järjestämään uuden kauppiaan avajaiset, kun olen päässyt asettumaan taloksi”, uusi kauppias lupaa. ”Avajaisilta odotan lämpimiä kohtaamisia alueen asukkaiden kanssa ja odotan innolla heidän näkemyksiään Oman kylän kaupan kehittämisestä palvelemaan heitä entistäkin paremmin.”

Kauppojensa vastuullisuustoimista Aki-Jussilla on hyvät suunnitelmat: ”Hyvinvoiva henkilökunta on kaiken keskiössä ja minulle sydämen asia. Hyvä fiilis ja positiivinen vire välittyy asiakkaille asti. Koen myös merkitykselliseksi olla mahdollistamassa nuorten ensikosketuksia työelämään kesätöiden ja erilaisten oppilaitosyhteistöiden kautta. Hävikki minimoidaan ja mikäli päiväyksen lähestyessä tuote ei päädy asiakkaalle alennushinnalla tai leipä/hevi hävikkikassin myötä, lahjoitetaan se lopulta ruoka-apuun. Kaikki toiminnasta syntyvä jäte kierrätetään asianmukaisesti.”

Aki-Jussilla on taustallaan nuoriso-ohjaajan ja tradenomin koulutukset. Kaupan työkokemusta on kertynyt vuodesta 2013 ensin S-ryhmässä eri tehtävissä ja K-kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun hän on suorittanut K-Supermarket Nekalassa. ”Haluan lähettää kiitokset kasvattajakauppiaalleni Miki Rantalalle sekä koko K-Supermarket Nekalan henkilökunnalle antoisasta valmennusajasta!”

Aki-Jussin perheeseen kuuluu avopuoliso Sonja, joka jatkaa omassa ammatissaan mutta on aloittavalle kauppiaalle tärkeänä taustatukena, sekä eläkeläiskoira Eemil. ”Vapaa-aikaa vietän Sonjan ja ystävien kanssa urheillen, erityisesti erilaiset pallopelit ovat lähellä sydäntä. Talvisin kelien suosiessa lataan akkuja myös hiihtoladuilla.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös