Utajärvellä juhlitaan 100-vuotiasta kauppiastoimintaa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.10.2023 Utajärven K-Market Meiramissa juhlitaan Kemilän suvun 100-vuotiasta kauppiastoimintaa. Nykyinen kauppias Mika Kemilä on yrittäjä jo 4. polvessa.

Syyskuussa 100 vuotta sitten Mika Kemilän isoisoukki Juho Kemilä perusti kaupan nykyistä kauppaa vastapuolelle jokea. Tämä ensimmäinen kauppapaikka jäi uuden valtatien alle ja uusi kauppa tehtiin joen Oulujoen vastarannalle. Vuodesta 1976 kauppa on palvellut utajärveläisiä samalla paikalla ja K-ryhmään kauppa siirtyi samana vuonna. Kauppiaina ovat toimineet isoisä Onni Kemilä ja isä Mikko Kemilä.

Mika Kemilä on pyörinyt kaupan arjessa mukana pikkupojasta asti ja hän on nyt toiminut 17 vuotta K-Market Meiramin kauppiaana. ”100-vuotisjuhlia vietetään asiakkaiden kanssa perjantaina kakkukahveja nauttien ja tietysti kauppa on täynnä tarjouksia”, Mika Kemilä kertoo.  ”Kauppaa on uudistettu aina ajan vaatimusten mukaisesti. Tänä vuonna sisäilme sai uudistuksen, kauppaan tuli sähköinen hinnannäyttö ja palveluja lisättiin postilla.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös