Täydellä sydämellä mukana kylän toiminnassa – Keski-Suomen paras K-Market on Perälä Toivakassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.3.2023 Vuoden 2022 Keski-Suomen paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Toivakassa sijaitseva K-Market Perälä. Kauppiaana Perälässä toimii Kerttu Vesterinen.  

K-Market Perälälle palkinnon toivat kaupan jatkuva kehittäminen asiakkaiden tarpeiden mukaan, kuten laajentamalla valikoimia ja palveluita. Töitä on tehty ennakkoluulottomasti ja rohkeasti, iloisella meiningillä ja kokeillen yhdessä henkilökunnan kanssa.

- Tuntuu tosi hienolta, sekä asiakkaiden että henkilökunnan puolesta. Olemme tehneet porukalla hyvää työtä. Moni on ollut pitkään töissä meillä, osaa kaupan asiat ja tuntee asiakkaat. Lisäksi henkilökunnalla on positiivinen asenne. Asiakkaille annetaan aina parasta, se on a ja o, sanoo Vesterinen.

Perälän kauppa on jo vuosia ollut Toivakan sydän. Kauppa on sijainnut samalla paikalla vuodesta 1875 ja siellä tapahtuu paljon.

- Täällä on aina ollut osaavia kauppiaita. Perälät ovat tehneet huikeaa työtä ja on ollut ihana päästä mukaan kaupan toimintaan, jatkaa Vesterinen.

Alueen paras K-Market valitaan sen perusteella, miten se on kehittänyt liikevaihtoaan, menestynyt asiakastyytyväisyystutkimuksissa ja miten kaupan henkilöstöjohtaminen toimii. Palkintoon vaikuttaa myös se, miten kaupan liikeidea tulee asiakkaiden arjessa näkyväksi ja miten kauppa kehittyy ajassa.

- K-Market Perälä on lähikauppa, jossa kuunnellaan asiakasta ja ollaan täydellä sydämellä mukana kylän toiminnassa. Kaupan pitkää historiaa ei ole unohdettu, vaan sitä on kunnioitettu ja tuotu arvokkaasti esille. Kauppiaan näkyvyys ja henkilökunnan kannustaminen ovat mahtava pohja hyvän asiakaspalvelun onnistumiselle, sanoo K-Market-ketjun johtaja Jesper Åberg.


K-Market-ketju palkitsee joka vuosi parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen perusteella.

Keski- ja Itä-Suomen erikoispalkitut K-Marketit 2022:

Paras myynnintekijä: Marko Humia, K-Market Kuha, Hankasalmi
Paras liikeidea: Tero ja Kirsi Lehtonen, K-Market Ainola, K-Market Kangaslampi, K-Market Kekkolantie, K-Market Kuokkalanpelto, K-Market Lohikoski, Jyväskylä
Paras verkkokauppa
: Perttu Laitinen, K-Market Herttu, Varkaus
Pitelemätön into
: Marjo-Kristiina Turunen, K-Market Hummeri, Rantasalmi
A
siakastyytyväisyys: Arja Mustonen, K-Market Aromi, Vieremä
T
ulokas: Ismo Kantanen, K-Market Otava, Otava
Paikallinen vaikuttaja: Hue Wo, K-Market Noljakka, K-Market Rantamutala, K-Market Aittaranta, K-Market Hammaslahti, Joensuu


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös