Sysmän K-Supermarket Suvituulen kauppiaiksi Waltteri Könttä ja Noora Luoma-Keturi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.7.2023 Lokakuun alusta Waltteri Könttä ja Noora Luoma-Keturi aloittavat kauppiasuransa Sysmän K-Supermarket Suvituulessa.

”Olemme erittäin innoissamme, että saamme aloittaa kauppiasuramme K-Supermarket Suvituulessa”, Waltteri ja Noora iloitsevat. ”On hyvä jatkaa valmiiksi tutussa ketjussa ja hienosti hoidetussa kaupassa. Suvituulessa on osaava henkilökunta, jonka kanssa lähdetään kehittämään kaupan toimintaa.”

Sydäntä lähinnä palvelutiski ja tuoreosastot

”Palvelutiski ja tuoreosastot ovat meille tärkeitä ja lähellä sydäntä. Niiden toiminnasta ei tulla tinkimään”, lupaavat uudet kauppiaat. ”Haluamme luoda asiakkaille viihtyisän kauppakäynnin kaupassa, josta löytyy tuotteet jokaiselle asiakkaalle hyvän palvelun kera. Meillä on myös paljon kokemusta verkkokaupan parissa työskentelystä, joten aiomme panostaa myös siihen.”

Waltteri Könttä on toisen polven kauppias ja hän on työskennellyt ruokakaupassa lähes koko ikänsä. ”Varsinaiset työt alkoivat kuitenkin 15-vuotiaana. Vuosien varrella olen toiminut kaikilla kaupan osastoilla. Nyt viimeisimpänä olen toiminut Raisio Centerin myymäläpäällikkönä”, hän kertoo.
Noora Luoma-Keturilla on ruokakaupan uraa reilut seitsemän vuotta. Hän on aloittanut kesätöissä ja jatkanut sitä opintojen ohella. ”Opintojen päätyttyä jäin vakitöihin. Viimeisimmät vuodet olen toiminut RaisioCenterissä konttoristina hoitaen myös verkkokauppaa.”

Waltterin ja Nooran perheeseen kuuluu Lilo-kissa. Waltteri harrastaa golfia ja laskettelua ja Noora lenkkeilyä ja kuntosalilla käyntiä. Molemmat tykkäävät rentoutua mökkeilemällä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös