Sari Karinkanta Helsingin Torpparinmäen K-Supermarketin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.1.2023 Sari Karinkanta aloittaa maaliskuussa Helsingissä K-Supermarket Torpparinmäen kauppiaana.

”Olen todella innoissani ja pää täynnä ideoita aloittamassa Torpparinmäen K-Supermarketissa. Kaupassa onkin pitkät perinteet idearikkaista kauppiaista, joista viimeisimpänä Hannu ja Mimmi Lehtinen. Kiitos heille vahvasta työstä asiakkaiden parissa viimeisinä vuosina! Tästä on hyvä jatkaa”, Sari kiittää.

Sari iloitsee siitä, että hän pääsee toteuttamaan haaveilemiansa ideoita, kun kauppa on kooltaan suurempi, kuin hänen aikaisemmat kauppansa. ”Haluan tuoda vahvemmin esille tuorepuolen tuotteistusta, kuten hedelmä- ja vihannesosastoa ja panostan entistä enemmän käsintehtyihin aterioihin ja välipaloihin. Paikallisuus ja pientuottajat ovat myös lähellä sydäntäni”, Sari listailee.

Asiakastoiveiden toteuttaminen on Sarille sydämen asia ja siksi hän tuo K-Supermarket Torpparinmäkeen asiakastoivetaulun, mihin kirjataan asiakkaiden tuotetoiveet ja miten niihin vastataan. ”Käymme läpi koko kaupan valikoiman ja teemme kaikkemme, että saamme aikaiseksi mukavan asiakaskokemuksen leveämmillä käytävillä.”

Sari lupaa, että yllätyksiä on luvassa! ”Tiedossa on kaupan ”kasvojen kohotus” ja jotain yllättävää sekä uniikkia tullaan sitten näkemään. Tervetuloa kaupalle tutustumaan, odotan innolla teitä yhdessä jo teille tutuksi tulleen iloisen ja palvelevan henkilökunnan kanssa!”, uusi kauppias lähettää terveisensä.

Sari Karinkanta on toiminut kauppiaana kuusi vuotta K-Market Lahelassa ja Sahankulmassa Tuusulassa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös