Oulun K-Market Myllytullin kauppiaiksi Juha Untinen ja Salla Soronen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.3.2023 Juha Untinen ja Salla Soronen aloittavat aprillipäivänä Oulun K-Market Myllytullin kauppiaina. Heillä on Oulussa myös K-Market LinnanHerkku, jossa he jatkavat kauppiaina.

”On mahtava mahdollisuus saada toinen kauppapaikka Oulusta. Positiivista tulevaisuuden kuvaa luo mielestämme varsinkin se, että muuttovirta on Ouluun positiivinen ja Myllytullin asuinaluekin näyttää näin kauppiaan silmin kasvavan”, Juha ja Salla kertovat tunnelmistaan.

”Haluamme Sallan kanssa kiittää luopuvaa kauppiasta Anni Puikkoa henkilökuntineen kuluneista vuosista Myllytullissa ja lähdemme innolla jatkamaan eteen päin henkilökunnan kanssa K-Market Myllytullin kehittämistä palvelevaksi lähikaupaksi.”

Alueensa monipuolisin kauppa huippupalvelulla

Uudet kauppiaat tahtovat kehittää K-Market Myllytullia asuinalueensa monipuolisimmaksi lähikaupaksi höystettynä huippupalvelulla. ”Ajatuksena, että asiakas saa meidän kaupasta sen, mitä hän ostoskoriinsa toivoo. Kauppamme voi tarjota kokoaan suuremman ja monipuolisemman valikoiman”, lupaavat Juha ja Salla. ”Tänä päivänä asiakkaille on tärkeää löytää erihintaisia tuotteita ruokakaupastaan. Tuomme asiakkaille tarjolle ratkaisuja Herkkukauppa ja halpa kauppa-ajatuksella. Pyrimme tulevaisuudessa tarjoamaan vaihtoehdot eri hintaisiin ostoskoreihin, laadusta tinkimättä.”

”Olimme Oulussa ensimmäinen K-Market, joka tarjosi asiakkailleen Woltin palvelut ja saimmekin rakennettua erittäin toimivan pikatoimitusmallin. Harkitsemme Wolt-pikatoimitusmallia myös Myllytulliin jossakin vaiheessa, kun kauppaan on tutustuttu ja asiakkaidemme tarpeita kuunneltu”, Juha tuumaa.

Ruokahävikin minimoiminen on ykköstavoite myös Myllytullissa. ”Molempien kauppojen osalta käytämme ResQ Clubia ruokahävikin vähentämisessä.”

Juha ja Salla ovat toimineet K-Market LinnanHerkun kauppiaina reilun 1,5 vuotta. Ennen kauppiasuraa Juha on työskennellyt kaupoissa 17 vuoden ajalta. Sallalla on vahva työkokemus kaupan ja ravintola-alalta sekä ruokapalvelutehtävistä. ”Aikoinaan työskentelimme samassa kaupassa kaksi vuotta”, Juha kertoo. Juha on suorittanut kauppiasvalmennuksen K-Supermarket Toppilassa, osaava ja ammattitaitoinen mies kaapattiin kesken valmennuksen LinnanHerkun kauppiaaksi.

Juhan ja Sallan perheeseen kuuluvat lapset Sampo 9 vuotta ja Sanni 7 vuotta. Täysiä perheenjäseniä ovat myös kissa Fabio sekä saksanpaimenkoiran pentu Ares. ”Harrastuksena meidän perheellä on varsinkin kesäisin mökkeily. Mökkipaikka sen kaikkine puuhineen sekä rauhallinen sijainti tuo mukavan vastapainon aika ajoin varsin hektiseenkin yrittäjäperheen arkeen. Aiemminkin meillä oli yli 10 vuotta koira, joten lemmikit ovat yksi rakastettu koko perheen yhteinen harrastus”, he kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös