Naantalin K-Supermarket Ukko-Pekan kauppiaiksi Lehdon perhe

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.11.2023 Naantalin K-Supermarket Ukko-Pekan kauppiaina aloittavat ensi maaliskuun alusta paikkakunnalla jo entuudestaan tutut ja kokeneet kauppiaat Jari ja Elina Lehto.

Lehdot jatkavat toistaiseksi myös Uudenkaupungin K-Supermarket Itäpoijussa. Naantaliin tulevat työskentelemään myös perheen lapset Jonna Lehto, joka viettää välivuottaan, ja jo K-kauppiasvalmennuksen suorittanut Juuso Lehto.

”Palaamme Naantaliin innolla luotsaamaan perinteikästä K-Supermarket Ukko-Pekkaa ja rakentamaan uuttaa nykyaikaista ruokakauppaa, joka avautuu noin vuoden kuluttua”, Lehdot iloitsevat. ”Haluamme säilyttää Ukko-Pekan nykyiset erinomaiset palvelut ja lisäksi tuomme asiakkaillemme kaiken sen ammattitaidon ja kokemuksen, mitä meillä on.”

Nykyinen K-kauppias Sami Toivonen lähettää terveisensä: ”Jättimäinen kiitos tästä huikeasta matkasta! Kiitos Kesko, upeat kollegat, mahtavat asiakkaat ja ennen kaikkea huippu henkilökunta! Iso kiitos myös perheelleni uran mahdollistamisesta. Lisäksi haluan toivottaa onnea Jarille ja Elinalle.”

”Ukko-Pekalla on vahva asema Naantalissa ja se on ollut aina aikaansa edellä asiakkaille tarjotuissa palveluissa. Kauppa onkin jo tavaroiltaan ja tarjonnaltaan hyvä, haluamme jatkaa siitä omalla tavallamme päivitetyin versioin”, Jari ja Elina kertovat.

”Avuksemme saamme Ukko-Pekan kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan ja menemme nöyränä heidän joukkoonsa.”

30 vuotta kauppiasuraa

Lehdot juhlivat helmikuussa 30-vuotiasta kauppiasuraansa. Jari Lehto on aloittanut opiskelujen ohessa kaupan työt 16-vuotiaana Turussa Lasse Aaltosella ja työskennellyt Keskossa ennen kauppiuutta 10 vuotta. Kauppiasura alkoi Uudessakaupungissa v. 94 Tavaratalo Öhmanilla, joka muuttui K-Market Itäpoijuksi. He ovat toimineet kauppiaina myös Tampereen K-Citymarket Turtolassa, Naantalissa K-Supermarket Ellenissä, Turun K-Supermarket Hannunniitussä ja viimeiset seitsemän vuotta Uudenkaupungin K-Supermarket Itäpoijussa. ”Naantaliin paluu ja uuden K-ruokakaupan rakentaminen alusta asti on meille unelmien täyttymys”, Lehdot tunnustavat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös