Mikkelin K-Supermarket Rokkalassa juhlitaan uudistettua kauppaa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.5.2023 K-Supermarket Rokkalassa viime syksynä aloitetut uudistus- ja remontointityöt on saatettu loppuun ja torstaina 11.5. päästään juhlimaan asiakkaiden kanssa tyylikästä uudistettua Tavallista parempaa ruokakauppaa. K-kauppiaina toimivat Arja ja Petri Pylväs.

Asiakkaille tarjotaan torstaina kakkukahvit ja koko loppuviikko menee markkinameiningeissä. Lauantaina on lasten päivä.

Upea uusi ilme ja nykyaikaista tekniikkaa

”Asiakkaat ovat kovasti ihastelleet kaupan raikasta uutta ilmettä”, kertovat kauppiaat Arja ja Petri. Kauppiaspariskunta on hyvin tyytyväinen tehtyyn remonttiin. ”Koko kokonaisuus on upea, meillä on iso pakastemaailma, heviosasto on ihanan raikas ja väljä ja Herkkutori-linjasto on mahtava”, hehkuttaa Arja. Herkkutorilta löytyvät mm. kaupassa valmistetut salaatit, valmiit ateriat ja se Rokkalan kuuluisa perunamuusi.

”Mutta ihan parasta on meidän henkilökunta, joka on ollut täydestä sydämestä ja innostuneena mukana tätä suunnittelemassa ja tekemässä. Kaikki ovat venyneet kovasti omien töidensä ohella”, lähtevät kiitokset henkilökunnalle. K-Supermarket Rokkalan uudistus ulottui myös rakennuksen ulkokuoreen, joka on nyt tyylikäs ja nykyaikainen. Nopeaa asiointia varten kaupassa on kaksi itsepalvelukassaa ja kassalinjastolle on asennettu asiakastoivetaulu, jonne voi kirjata ylös tuote- ja palvelutoiveita. ”Keräämme koko ajan asiakkailtamme toiveita ja ideoita, ne voi antaa Hymy-järjestelmän kautta tai ihan kaupassa kenelle vain meistä”, Arja kehottaa.

Remontissa parannettiin koko kaupan talotekniikka. Uusi iv-kone parantaa ilmanlaatua, uusi kylmälaitos ja uudet kylmälaitteet tuovat energian säästöä. Kylmälaitoksen tuottama lämpö kierrätetään uudestaan kaupan lämmitykseen. Kylmää ja pakkasta vaativat tuotteet ovat nyt ovien ja kansien takana. Valaistus on led-tekniikkaa.

K-Supermarket Rokkalassa työskentelee 17 henkilöä kauppiaspariskunnan lisäksi.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös