Keijo ja Sari Heikkinen Mikkelin K-Market Tuuliviirin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.2.2023 Mikkelin K-Market Tuuliviirin kauppiaina aloittavat maaliskuun alusta Keijo ja Sari Heikkinen.

Nykyinen kauppias Marja Paasonen on toiminut Tuuliviirissä kauppiaana noin 30 vuotta. ”Päällimmäisenä on kiitollinen mieli”, kertoo Marja tunnelmistaan. ”Olen tykännyt työstäni ja on ollut ilo palvella asiakkaita. Kiitokset kaikille asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille, teitä tulen kaipaamaan. Onnea myös uusille kauppiaille!”

Keijo ja Sari ovat kokeneita kaupan alan ammattilaisia ja he ovat toimineet aikaisemmin kauppiaina Mikkelin K-Market Rantakylässä ja Pertunmaan K-Marketissa.

”Olemme innoissamme, että pääsemme jatkamaan K-kauppiasuraamme tauon jälkeen. K-Market Tuuliviiri on tunnettu ja perinteikäs kauppa. Oli hienoa, että juuri tätä kauppaa Mikkelissä tarjottiin meille”, Heikkiset kertovat. ”Toivotamme uudet ja vanhat asiakkaat oman kylän kauppaan tervetulleiksi!”

”K-Market Tuuliviiri on oman kylän kauppa, jota tulemme kehittämään yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa valikoimiltaan ja palveluiltaan. Lupaamme, että kaupastamme löytyy jokaiselle asiakkaalle sopivan hintainen ostoskori. Suunnitelmissa on myös avata verkkokauppa niin pian kuin mahdollista”, avaavat Keijo ja Sari suunnitelmiaan.

Vastuullisuustyötä tehdään Tuuliviirissä joka päivä arjen toimina. ”Hävikin minimointi ja ylijäävät elintarvikkeet lahjoitetaan ruoka-apuun. Osallistumme sähkönsäästötalkoisiin olemalla tarkkana sähkönkulutuksessa. Kaupan pihalla on laajat kierrätysmahdollisuudet ja emme myöskään myy energiajuomia alle 15-vuotiaille”, listaavat Heikkiset.

Heikkisten perheeseen kuuluu aikuinen tytär, joka asuu jo omillaan. Vapaa-aikaa he viettävät mökkeillen ja raviurheilun parissa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös