K-Supermarket Kittilä avautuu torstaina 6.7. klo 10

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.7.2023 Kittilän uusi K-Supermarket avautuu torstaina 6.7. klo 10. K-kauppiaina toimiva Tea Hyttinen ja Aarni Valkonen.

”Uuden kaupan rakentaminen Kittilän keskustaan on ollut pitkä hanke ja on hienoa, että kauppa päästään nyt avaamaan. Entiseen nähden kaupan koko tuplaantuu ja uskomme että asiakkaamme ovat tyytyväisiä että myös Alkon ja apteekin palvelut löytyvät saman katon alta”, kertoo tyytyväisenä Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen. ”Lisäksi sähköautojen lataukseen ollaan suunnittelemassa suurteholatausaseman avausta syksyllä.”

Vanhasta kaupasta mukaan vain lihamylly ja hyvä mieli

Kittilän uusi K-Supermarket on tuplasti suurempi kuin entinen ja kaupan kokonaisala on 1600 m2. ”Vaikka uusi kauppa on avara ja tilaa on paljon niin saimme säilytettyä asiakkaiden arvostaman kodikkuuden. Olemme kaikki hyvin onnellisia siitä, että tämä kovasti odotettu ja toivottu uusi kauppa saadaan avattua asiakkaille!”, kauppias-Tea iloitsee. ”Vanhalta kaupalta otimme mukaan vain lihamyllyn ja hyvän mielen.”

Suuremmat tilat antavat mahdollisuuden suuremmille valikoimille ja uusille palveluille. Hedelmä- ja vihannesosasto on avara ja näyttävä. Panimo- ja pakasteosastot ovat saaneet runsaasti tilaa ja laajat valikoimat. ”Tuotelukumäärää on tullut lisää kaikkiaan noin 3000 tuotetta, kaikkiaan tuotteita on noin 20 000”, Tea kertoo. Asiakkailta on kerätty toiveita pitkin matkaa ja niitä päästään nyt toteuttamaan.

K-Supermarket Kittilässä on upea palvelutiski, josta saa kaupassa tehtyjä kylmä- ja lämminsavustettuja kaloja. Kaupassa valmistetaan myös sushia, lounastuotteita ja mm. burgereita saa ostaa lämpimänä tiskistä. Kaupan 10-paikkaisessa kahviossa voi nauttia ostosten lomassa kahvit tai ottaa vaikka lasin viiniä.

”Olemme ihan ylpeimpiä kauppamme yleisilmeestä sekä meidän hienosta henkilökunnasta, meillä on porukassa tosi hyvä henki”, kiittelevät Tea ja Aarni. ”Olemme myös saaneet paljon apua ja tukea yhteistyökumppaneiltamme. Erityiskiitoksemme menevät henkilökuntamme lisäksi K-Supermarket-ketjuun, josta meitä on autettu paljon.”

Avajaisissa kaikkea kakkukahveista ämpäreihin

K-Supermarket Kittilän avaus on torstaina klo 10, kun nauha leikataan ja asiakkaat pääsevät ihastelemaan uutta kauppaa. Koko loppuviikko juhlitaan avausta yhdessä asiakkaiden kanssa. Torstaina tarjotaan kakkukahveja, perjantaina mm. on kaupan pihalla lemmikeille maistatuksia, lauantaina lastenpäivä ja vielä sunnuntaina on luvassa satakunta yllätysämpäriä. ”Tervetuloa joukolla tutustumaan meidän upeaa kauppaamme!”, toivottavat kauppiaat.

K-Supermarket Kittilä työllistää noin 30 työntekijää kauppiasparin lisäksi. Kaupasta löytyvät Veikkauksen palvelut sekä Postnordin ja Matkahuollon pakettipalvelut. Samassa kiinteistössä ovat myös Alko ja apteekki. Pysäköintipaikat lisääntyvät 80 paikkaan ja sähköautoille tulevat K-Latauksen latauspisteet. Asfaltointi- ja pihatyöt valmistuvat kokonaisuudessaan syksyllä.

K-Supermarket Kittilän aukioloajat ovat ma-la klo 7-22 ja su 8-22.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös