K-Supermarket Jäälin kauppiaiksi Hanne ja Timo Similä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.9.2023 Hanne ja Timo Similä aloittavat lokakuun alusta Jäälin K-Supermarketin kauppiaina.  

"Olemme innostuneita uuden haasteen edessä ja lähdemme luottavaisin mielin toteuttamaan ideoitamme Jääliin. On kiva päästä tutustumaan uusiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan, jonka kanssa yhdessä saamme luotsata Jäälissä tavallista parempaa ruokakauppaa" kauppiaat kertovat.  

Uusia tuulia ja palvelua hyvällä fiiliksellä

"Helpotamme asiakkaidemme arkea ja lisäämme valikoimiin Meillä tehty-tuotesarjan tuotteita, jotka valmistamme kaupalla itse. Haluamme jatkossa tarjota myös tuoretta lihaa ja kalaa alueen asiakkaille palvelutiskiltä " Hanne ja Timo avaavat suunnitelmiaan.

Helposti mukaan napattavat kaupalla täytetyt patongit, croissantit, kolmioleivät ja salaatit sekä kaupalla valmistetut ruoka-annokset helpottavat kiireisten perheiden arkea. "Avaamme kaupan arkisin klo 7 alkaen, jotta eväät ehtii napata mukaan myös aamulla" uudet kauppiaat kertovat suunnitelmistaan. 

"Tuomme valikoimiin edullisen hintaryhmän K Menu-tuotteita brändituotteiden rinnalle, jotta jokaiselle asiakkaalle löytyy sopivan hintainen ostoskori. Toivomme myös asiakkaiden kertovan rohkeasti tuotetoiveistaan - me ja henkilökuntamme kuuntelemme toiveita herkällä korvalla" Similät lupaavat. "Haluamme olla asiakkaille helposti lähestyttävä, hyvän fiiliksen kauppa, josta löytyy jokaiselle sopivat tuotteet arkeen ja juhlaan."

Tilaa ja nouda-verkkokaupan palvelut jatkuvat K-Supermarket Jäälissä entiseen tapaan. 

Innostuksestaan huolimatta Similät tuntevat myös haikeutta. ”Kellon K-Market oli ensimmäinen kauppapaikkamme ja sillä tulee aina olemaan paikkansa sydämissämme. Saimme myös ainutlaatuisen tilaisuuden suunnitella sinne uuden, upean kaupan. Terveisemme henkilökunnallemme, kaikille asiakkaillemme ja sidosryhmillemme hyvästä yhteistyöstä näiden vuosien aikana”, Similät lähettävät terveisensä. 

Timolla on laaja työkokemus Kesko-konsernin eri työtehtävistä, mm. Intersportista, Keskon varastotyöstä, K-Marketista, K-Supermarketista ja K-Citymarketista. Hanne on ennen kauppiasuraa työskennellyt yksityisellä sektorilla terveyspalveluiden parissa aluepäällikkönä. Kauppiasuraa Similöillä on takana 6,5 vuotta.

Similöiden perheeseen kuuluu juuri koulun aloittanut reipas Hugo-poika. ”Tykkäämme liikkua luonnossa ja vapaa-aikaa vietämme perheen kesken ulkoillen ja retkeillen. Talvisin hiihdämme ja Timo lenkkeilee aina kun ehtii.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös