K-Rauta Kemijärven kauppiaaksi Jouko Strand

K-RAUDAN ALUETIEDOTE 18.12.2023 K-Rauta Kemijärvi saa uuden kauppiaan Jouko Strandista, joka aloittaa perjantaina 22. joulukuuta. Strand jatkaa kauppiaana myös Sodankylän ja Ivalon K-Raudoissa. Kolmeen kauppaan haetaan vuoden alussa niin vakituisia työntekijöitä kuin kausityöntekijöitä kesäsesonkiin.   

Strandilla, 55, tuli viime keväänä täyteen 20 vuotta kauppiasuraa. Hän ryhtyi K-Rauta Sodankylän kauppiaaksi vuonna 2003 ja myöhemmin mukaan tuli Ivalon K-Rauta. Sitä ennen Strand työskenteli rautakaupassa Rovaniemellä vuodesta 1989 alkaen.

”Rautakaupan rooli on vuosien saatossa muuttunut. Nykyään rakentamisen lisäksi painottuvat myös remontointi- ja sisustusvalikoima. Kolmen kaupan suuremmat volyymit mahdollistavat tuotevalikoiman laajentamisen myös Kemijärvellä”, Strand kertoo.

Kemijärvellä, kuten Ivalossa ja Sodankylässäkin, kauppias aikoo valikoimaa rakentaessaan panostaa asiakkaiden toiveisiin. Jo tulleiden toiveiden perusteella Kemijärven valikoimaan tuodaan esimerkiksi ruokintarehuja ja koiranruokia.

”Jokaisella paikkakunnalla ja alueen asiakkailla on omat tarpeensa. Nyt alussa kartoitamme asiakkaiden toiveita ja toivon kuulevani paikallisilta paljon palautetta ja kehitysehdotuksia. Aion itse olla mahdollisimman paljon paikalla ja tavattavissa myymälässä”, Strand kertoo.

Useampia uusia työntekijöitä haetaan

Strand aikoo palkata Kemijärven, Ivalon ja Sodankylän K-Rautoihin yhteensä noin viisi uutta vakituista työntekijää ja kesäkaudeksi noin kaksikymmentä kausityöntekijää. Haut pyritään avaamaan lähiaikoina.

”Tarvitsemme jokaiseen myymälään lisävahvistuksia, koska toiminta on kasvanut. Kiinnostuneiden kannattaa seurata hakuilmoituksia välipäivinä tai viimeistään vuoden vaihteen jälkeen”, Strand kehottaa.

Yhteensä kolmessa kaupassa työskentelee noin 30 työntekijää ja kausityöntekijät.

Kemijärven K-Raudassa joulua ja kauppiasvaihdosta juhlistetaan yhdessä asiakkaiden kanssa joulutorttukahvien merkeissä heti perjantaina 22.12.

”Tervetuloa niin uudet kuin vanhat asiakkaat!”

Lisätiedot: Jouko Strand, jouko.strand@k-rauta.fi, 050 463 6900


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös