K-Market Roban kauppiaiksi Mikko Karmakka ja Anu Helenius

K-RYHMÄ ALUTIEDOTE 3.1.2023 Mikko Karmakka ja Anu Helenius aloittavat helmikuun alusta Helsingin Iso-Roobertinkadulla K-Market Roban kauppiaina.

K-Market Roba saa Mikosta ja Anusta kokeneet kauppiaat. He ovat toimineet K-kauppiasyrittäjinä liki 20 vuotta ja Roba on heidän kuudes kauppansa. Roballe he tulevat Espoon K-Market Raviolista.

K-Market Roba uudistuu

"On mukavaa palata kauppiaaksi takaisin kaupungin sykkeeseen. K-Market Roba on monelle vanha tuttu kauppapaikka, joka sijaitsee eläväisellä kauppakadulla. Näemme tässä paljon mahdollisuuksia kaupan kehittämisen suhteen”, kertovat uudet kauppiaat.  ”Kauppa on myös tarkoitus uudistaa lattiasta kattoon täysin nykyaikaiseksi ruokakaupaksi vielä tämän vuoden aikana, Mutta ensin on tärkeää päästä tutustumaan asiakkaisiimme, jotta osaamme rakentaa sellaisen täyden valikoiman ruokakaupan, jota alueen asiakkaat kaipaavat paikallisia tuotteita ja vastuullisuusnäkökulmia unohtamatta. Sama tuttu ystävällinen palvelu tulee jatkumaan kaupassa jatkossakin! ”

”Kiitoksemme nykyisille kauppiaille Markku Issakaiselle ja Annamari Rämäselle ansiokkaasta kauppiasurasta Roballa ja toivotamme heille leppoisia eläkepäiviä!”, lähettävät Mikko ja Anu terveisensä.

Kauppiaspariskunta asuu tällä hetkellä Espoossa ja vapaa-aika kuluu hyvän ruoan ja ulkoilun merkeissä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös