K-Citymarket Kaakkuri laajenee ja uudistuu

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.7.2023 Oulun K-Citymarket Kaakkuri laajenee ja samalla rakennukseen tehdään myös peruskorjaus ja kokonaisuudistus. Työt alkavat loppukesällä. K-kauppiaina Kaakkurissa toimivat Päivi ja Timo Raja-aho.

Lisää tilaa yli 3000 m2

K-Citymarket Kaakkuri on avattu 2003 ja viimeisin isompi uudistus on tehty 2015.

”Rakenteilla olevat K-ryhmän investoinnit Oulun kaupungin alueelle tänä vuonna ovat reilut 40 miljoonaa euroa”, kertoo Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen. ”Kaakkurin hanke on jatkoa tälle ja on lähiajan suurin investointi Keskon Pohjois-Suomen alueella. Keskon ja K-kauppiaiden investointi tähän hankkeeseen on yhteensä yli 20 miljoonaa euroa.”

Laajennus on reilut 3000 m2 ja sen yhteydessä kaikki vanhat tilat remontoidaan lattiasta kattoon. K-Citymarketin sekä päivittäis- että käyttötavara saavat lisää tilaa. Myös verkkokaupan K-Nouto saa uudet ja selvästi nykyistä suuremmat tilat. Koko rakennuksen energiatehokkuutta parannetaan ja mm. kylmälaitos uusitaan CO2-laitokseksi. Pysäköintialuetta parannetaan selkeämmillä kulkureiteillä ja leveämmillä parkkiruuduilla. Sähköautojen latauskapasiteettia myös lisätään. Uudistetun ja laajennetun K-Citymarket Kaakkurin avajaiset ovat loppuvuodesta 2024.

Alko ja apteekki muuttavat remontissa uusin tiloihin laajennusosaan ja muut toimijat pysyvät pääosin entisillä paikoillaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös