Jani Kangasniemi Tampereen K-Market Amurin ja Puuvillatehtaankadun kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.9.2023 Jani Kangasniemi aloittaa 16.10. Tampereen K-Market Amurin ja K-Market Puuvillatehtaankadun kauppiaana.

Jani kertoo, että hän ottaa innoissaan vastaan 16.10. alkavat uudet haasteet. ”Amuri ja Puuvillatehtaankatu ovat hyviä lähikauppoja, jotka palvelevat lähialueen asukkaita myös pääostopaikkoina. K-Market Amurin vahvuutena on erittäin laajat valikoimat ja Woltin toimitukset. Molemmissa kaupoissa on iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelu sekä laajat aukioloajat”, hän vertailee uusia kauppojaan.

”Tutustun rauhassa kauppoihin, henkilökuntaan ja asiakkaisiin, jotta lähden vahvistamaan oikeita asioita. Ei kannata korjata semmoista, mikä ei ole rikki”, Jani tuumaa. ”Hintatietoisille asiakkaillemme löytyvät hyvät valikoimat K Menu- ja Pirkka-tuotteita. Asiakkailta toivon palautetta ja tuotetoiveita, että saamme vahvistettua entisestään hyviä kauppoja.”

Jani Kangasniemi on tehnyt pitkän uran kaupan alan eri tehtävissä ja hän on toiminut kauppiaana seitsemän vuotta. ”Olen aloittanut kauppiasurani K-Supermarket Linkissä Ylöjärvellä ja myöhemmin Linkin ohessa oli myös K-Market Vuorentausta. Viimeiset kaksi vuotta on mennyt K-Supermarket Kalevan uusperustantakaupan alkuun laitossa ja eteenpäin kehittämisessä.”

Janin perheeseen kuuluvat puoliso ja kaksi aikuista lasta. ”Vapaa-ajalla tulee harrastettua monipuolisesti liikuntaa ja liikkumista, joista säännöllisimpinä padel ja pyöräily.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös