Jalasjärven uudet K-Supermarket-kauppiaat työskentelevät ”ilolla ja syrämellä!”

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.2.2023 K-Supermarket Jalasjärven uusina kauppiaina aloittavat 13.3.2023 Miia ja Juha Kivistö.

”Hyvin hoidettuun kauppaan on hieno lähteä jatkamaan omaa kauppiasuraa. Innokkaana ja uusia ideoita mielessä lähdemme Jalasjärvelle kehittämään tavallista parempaa ruokakauppaa”, kertovat Kivistöt.

”Meiltä saa parasta palvelua, asiakas on aina ykkönen, herkullinen palvelutiski ja oma pakattu liha, toteutamme asiakastoiveet, suosimme lähiruokaa, monipuolinen valikoima ja ketjun hyvät tarjoukset”, listaavat uudet kauppiaat suunnitelmiaan. ”Mottomme on työskennellä ”ilolla ja syrämellä!” ja tuomme kauppaan tunnelmaa järjestämällä erilaisia teemapäiviä.”

He lupaavat myös tarkastella kaupan valikoimat niin, että edulliset K-Menu- ja Pirkka-tuotteet ovat vahvasti mukana valikoimissa brändituotteiden rinnalla. Lähiruoka tulee olemaan myös tärkeässä roolissa.

Vastuullisuustyössä yksi tärkeimmistä asioista Kivistöistä on, että henkilökunta viihtyy ja voi hyvin työpaikalla. Huomiota kiinnitetään myös energiansäästöön, jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen. Hävikkiä torjutaan muun muassa punalaputuksella ja hävikkiruuan lahjoituksella hyväntekeväisyyteen. ”Kaupan katolla on myös aurinkokennot keräämässä sähköä kaupan tarpeisiin.”

Miia ja Juha ovat toimineet kolme vuotta ansiokkaasti K-Market Honkajoella kauppiaina. Miialla on työuraa äitinsä tilitoimistosta, tekstiilikaupan yrittäjyydestä, sekä kaupan esihenkilötyöstä ennen kauppiasuraa. Juha on toisen polven kauppias, hänen vanhemmillaan on ollut K-kauppa Nurmossa ja hänellä on työuraa sieltä. Ennen Honkajoelle kauppiaaksi lähtöä Juha työskenteli 20 vuotta Atrialla.

Kivistön perheeseen kuuluvat aikuiset lapset, jotka asuvat omillaan. ”Olemme kolmen pojan isovanhempia ja lastenlasten kanssa touhuillessa arjen kiireet hetkeksi unohtuvat. Vapaa-aikana ulkoilemme ja käymme musiikkitapahtumissa sekä teatterissa”, Kivistöt kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös