Helsingin keskustassa avautuu uusi K-Market Lyyra

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.11.2023 Uusi K-Market Lyyra avautuu Helsingin Kalliossa torstaina 9.11. klo 10. K-kauppiaana toimii Pauliina Myllynen.

Uusi kauppa sijoittuu Lyyra-kortteliin Porthaninkadun ja Toisen Linjan kulmaan. Sisäänkäynti kadulta on liukuportaita pitkin kauppaan. Kauppa on metron lippuhallin tasolla.

”Tervetuloa tutustumaan uuteen, upeaan ja valoisaan K-Marketiin!”, kauppias-Pauliina kutsuu. "Varsinaiset avajaisjuhlat vietämme, kun koko rakennus on viimeistelty ja saatu valmiiksi.”

Uusi K-Market Lyyra on avara, valoisa ja selkeä. Helppoon ja nopeaan asiointiin on panostettu. Kaupassa on oma keittiö, jossa valmistetaan lämpimiä ja kylmiä aterioita, välipaloja kuten täytettyjä bageleita ja patonkeja. Salaattibaarista voi koota itselleen sopivan salaattiannoksen ja mukaan voi ottaa myös kupin kahvia.

”Uudet tilat antavat mahdollisuuden tehdä laajat vege- ja gluteenittomien tuotteiden valikoimat. Voimme myös ketterästi reagoida asiakastoiveisiin, joten tulkaa ihmeessä kertomaan toiveitanne ja ideoitanne meille!”, Pauliina kehottaa.

K-Market Lyyran uusiin tiloihin mahtuu hyvät valikoimat niin premium- kuin perusvalikoimista tuttuja laadukkaita K-Menu- ja Pirkka-tuotteita. Kauppias-Pauliina kertoo olevansa teenjuoja ja hän onkin tehnyt kauppaan mukavan teevalikoiman. Asiakkaille on myös varattu lasten ostoskärryjä. Kokeilussa on myös koirakärry, jossa lemmikin voi ottaa mukaan ostoksille.

Lisäpalveluina löytyvät laajat pakettipalvelut Schenkeriltä, Matkahuollolta, UPS:ltä ja Postnordilta. Woltin kautta tuotteet voi tilata suoraan kotiin.

K-Market Lyyran aukioloajat ovat laajat: maanantaista perjantaihin klo 6.30 – 23.00, lauantaisin 8.00 – 23.00 ja sunnuntaisin 10.00 – 23.00.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös