Heinolan K-Citymarket uudistuu – investointi 15 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.9.2023 Heinolan K-Citymarketissa ovat alkaneet laajat uudistustyöt, jotka valmistuvat ensi keväänä. Kauppa on avoinna koko remontin ajan. K-kauppiaana toimii Risto Veijanen ja tavaratalopäällikkönä jatkaa Niina Kilpola.

”Korkeatasoiset kaupan palvelut ovat ihmisten elämänlaatua nostava asia, johon kannattaa panostaa”, Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula sanoo. ”K-Citymarket Heinolan 15 miljoonan euron uudistusinvestoinnilla ajanmukaistamme kauppaa ja kehittämme sitä asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaiseen suuntaan.”

Heinolan K-Citymarket on avattu vuonna 1995 ja viimeisin suurempi remontti on tehty 2011. Veijasen perhe on toiminut kauppiaana vuodesta 2001 saakka.

”Perheyrityksenä ja ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa haluamme remontilla vahvistaa asiakkaillemme luotettavan kaupan mainetta ja samalla nykyaikaistaa kaupan ilmettä ja tekniikkaa”, kauppias Risto Veijanen kertoo.

Entisestä kaupasta jää vain tutut kauppiaat ja henkilökunta

Uudistus aloitettiin keväällä pullonpalautusaulasta, jossa käyttöön otettiin uusi suomalainen RVM -palautusautomaatti. Koneeseen voi yhdellä kertaa kaataa yli 100 tölkkiä ja muovipulloa. Kaupan pihalla näkyy jo nyt rakennustöiden aloitus, kun noin 700 m2 laajennusosan työt on aloitettu. Uusiin neliöihin sijoittuvat talotekniikka ja varastotilat. Kaupan sisällä tehdään tilasiirtoja, joilla myyntialaa saadaan lisää noin 400 m2.

Energiatehokkuuden parantaminen on iso osa remonttia. Uudet kylmäkalusteet toimivat hiilidioksidilla, joten ne ovat aiempaa energiatehokkaammat ja näin myös ympäristöystävällisemmät. Lähes kaikki kylmää ja pakkasta vaativat tuotteet ovat jatkossa kansien ja ovien takana. Kaupan valaistus on toteutettu LED-tekniikalla.

Uuden tilan myötä valikoimat laajenevat. Kylmätiloja saadaan lisää ja ennestään mittava juomaosasto kasvaa. Kaupan sisälle tehdään lounaskahvila, jossa voi maksaa ostoksensa kätevästi itsepalvelukassalla. Kassa-alue uudistuu kokonaan ja kauppaan saadaan kovasti toivottuja itsepalvelukassoja asiointia nopeuttamaan.

K-Citymarket Heinola uusiutuu kirjaimellisesti lattiasta kattoon. Valaistus uusitaan sekä lattiapinnat hiotaan ja käsitellään. Myös taka- ja henkilökunnan tilat ovat remontin jälkeen uusittu. Asiakaswc:t remontoidaan myös nykyaikaan.

Pihalla K-Latauksen autojen latauspisteet lisääntyvät 16 paikalla.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös