Häijään Säästömarket siirtyy K-Market-ketjuun

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.4.2023 Häijään Säästömarket siirtyy 1.1.2024 alkaen K-Market-ketjuun.

Kauppa on toiminut M-ketjussa ja kauppiaana toimii Mika Koskinen.

”Häijään Säästömarketin K-Market-ketjuun siirtymisen myötä saamme K-ryhmään heidän vahvan osaamisensa, ammattitaitoisen henkilökuntansa ja laajan asiakaspiirinsä. Tämä on todella merkittävä siirto”, kertoo tyytyväisenä Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen. ”Nykyinen K-kauppias Jari Hotanen on tehnyt hyvää ja pitkäjänteistä työtä paikkakunnalla. K-Market Häijää jatkaa nykypaikassaan tammikuun loppuun -24 ja kauppias Jari Hotanen jatkaa edelleen kahden K-Marketin kauppiaan Sastamalassa.”

Turvataan asiakkaille laajat valikoimat ja kilpailukykyiset hinnat

”Haluamme turvata asiakkaillemme ison tukkuliikkeen laajat valikoimat ja kilpailukykyiset hinnat”, perustelee päätöstä kauppias Mika Koskinen. ”Saamme tänne laadukkaat K-ruokakaupan palvelut, Pirkka, K-Menu ja Pirkan Parhaat-tuotesarjat sekä K-Plussan kanta-asiakasjärjestelmän.”

”Päivittäistavarakaupan palvelut tulevat paranemaan ja saman katon alta saa jatkossakin yhdellä reissulla kaiken tarvittavan. Säästömarketin runsas käyttö- ja erikoistavaravalikoima säilyy meillä ennallaan”, jatkaa Mika Koskinen.

”Olemme iloisia, että pääsemme tätä muutosta nyt koko henkilökunnan kanssa toden teolla suunnittelemaan. Asiakastoiveita ja ideoita keräämme samalla lailla kuin ennenkin”, Mika lupaa. ”Olemme olleet ja K-Marketin myötä vieläkin enemmän aidosti oman kylän kauppa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös