Haapajärven K-Supermarket-kauppiaiksi Anni-Elina Säävälä ja Toni Ollila

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.3.2023 Anni-Elina Säävälä ja Toni Ollila aloittavat 1.4. K-Supermarket Haapajärven kauppiaina.

Unelma toteutuu

”Olemme erittäin innoissamme lähdössä Haapajärvelle”, iloitsevat Anni-Elina ja Toni. ”Unelmamme on toteutunut, meistä tulee K-Supermarket-kauppiaita!. Haapajärvi vaikuttaa mukavalta kaupungilta. Kauppiaan saappaat eivät ole helpot täyttää, sillä edelliset kauppiaat Samuli ja Viola ovat olleet todella tykättyjä sekä kehittäneet kaupasta kaupungin parhaan ruokakaupan.”

”Meidän työmme peruskivet ovat erinomainen asiakaspalvelu, tuotteiden tuoreus ja laatu sekä kaupan kehittäminen asiakkaidemme näköiseksi”, uudet kauppiaat listaavat. ”Asiakkaisiin tutustuminen ja heidän kanssaan jutteleminen on meistä todella mukavaa.”

Anni-Elina ja Toni haluavat tuoda asiakkailleen erilaisia vaihtoehtoja niin, että jokainen löytää itsellensä sopivan hintaisen ostoskorin. He tuovat myös Herkkutorille ja Meillä tehty-tuotteisiin sekä paistopistevalikoimaan arkea helpottavia ja nopeuttavia vaihtoehtoja. ”Helpotamme arkea verkkokaupan K-Nouto- sekä kotiinkuljetuspalveluilla.”

K-Supermarket Haapajärvellä minimoidaan hävikkiä Last Chance-hyllyn ja ruoka-avun lahjoituksien kautta. ”Pyrimme tekemään vastuullisia tekoja kaupan arjessa joka päivä”, kauppiaat lupaavat.

Anni-Elina ja Toni ovat toimineet vajaat kolme vuotta K-Market Haapavedellä kauppiaina. Ennen kauppiasuraa molemmat työskentelivät K-Supermarket Ateriassa Kiimingissä.

”Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan Haapajärveen ja sen asukkaisiin sekä henkilökuntaamme. Haluamme näkyä niin kaupan kuin muutenkin kylän arjessa. Tervetuloa tutustumaan meihin! Otamme mielellämme vastaan asiakastoiveita. Haluamme kiittää Samulia ja Violaa yhteistyöstä ja toivottaa onnea uuden kaupan avaukseen!”, he lähettävät terveisensä.

Anni-Elinan ja Tonin perheeseen kuuluu pian 1-vuotta täyttävä poika. ”Vapaa-aikamme kuluu leikkien ja ulkoillen poikamme kanssa. Toni harrastaa myös metsästystä ja kalastusta.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös