Espoon suurin K-Market avautuu Maarinsolmuun

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.10.2023 Torstaina 19.10. klo 10 avataan Otaniemessä Espoon suurin K-Market, K-Market Maarinsolmu. K-kauppiaana toimii Juuso Kauppinen.

Kauppa avataan nauhan leikkauksella ja kauppiaan reilut 2-vuotias Eelis-poika on isän mukana auttamassa leikkaamisessa Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivulan kanssa.

Helppo, nopea ja vaivaton sekä täysiverinen K-ruokakauppa

Kauppias-Juuso on hyvillään, että hän on saanut suunnitella ja rakentaa asiakkailleen heidän näköistään ruokakauppaa. ”Olemme erinomaisella sijainnilla ja aivan Raide-Jokerin pysäkin vieressä. Kaupan ympärillä liikkuu paljon töissä kävijöitä ja opiskelijoita, joten olemme tehneet upean valikoiman heti mukaan otettavia tuotteita”, hän kertoo. ”Olemme panostaneet kovasti siihen, että meillä on helppo ja nopea asioida. Muun muassa nopeasti mukaan napattavat ateriat, välipalat ja juomat löytyvät etumyymälästä ja maksu onnistuu vaivattomasti itsepalvelukassalla.”

K-Market Maarinsolmu on kooltaan liki 700 neliötä ja se mahdollistaa laajat valikoimat. Kaupan omassa keittiössä valmistetaan keittolounaat, lämpimät ateriat, täytetyt patongit ja kylmästä mukaan otettavat valmiit ateriakokonaisuudet. Salaattibaarista voi koota mieleisensä salaattiannoksen. Kaupasta löytyy myös vaihtuva valikoima itse pakattua kalaa. ”Teemme paljon yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja sieltä voisin mainita Espoon kahvipaahtimon kahvit ja Halmeen leipätuotteet. Valikoimatyö jatkuu, kun kauppa avataan ja otamme matalalla kynnyksellä vastaan kaikki asiakastoiveet ja ideat, tervetuloa kertomaan!”, Juuso kehottaa.

”Olen tosi tyytyväinen minkälainen kauppa K-Market Maarinsolmusta tuli. Saimme rakennettua huippuruokakaupan ja erottaudumme erityisesti tuorepuolen tuotteissa”, Juuso hehkuttaa. ”Ihan ylpein olen kuitenkin henkilökunnastani, hakemuksia tuli liki 200 ja siitä valikoitui meille reipas ja asiakaspalvelutahtoinen huipputiimi!”

K-Market Maarinsolmu tarjoaa myös K-Nouto verkkokaupan ja Woltin palvelut.

K-Market Maarinsolmun edessä on 20 maksutonta pysäköintipaikkaa, joista neljässä on sähköauton latauspiste. Sunnuntaina liikennöimään alkavan Raide-Jokerin pysäkki on suoraan kaupan edessä. Kauppa on avoinna arkisin klo 6.30 – 23.00, lauantaisin 8.00 – 22.00 ja sunnuntaisin 9.00 – 21.00.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös