Axel Eriksson Paraisten K-Supermarket Reimarin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.10.2023 Axel Eriksson aloittaa marraskuun alusta Paraisilla K-Supermarket Reimarin kauppiaana. Paraisille Axel tulee Taalintehtaan K-Market Kompiksen ja Dragsfjärdin K-Market Kivan kauppiaan tehtävistä.

Nykyiset kauppiaat Kim ja Carita Mattsson lähettävät terveisensä: ”Päätämme 25 vuotta kestäneen kauppiasuramme ja haluamme lämpimästi kiittää kuluneista vuosista K-Supermarket Reimarin henkilökuntaa, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Toivotamme paljon onnea uudelle kauppiaalle Axel Erikssonille hänen aloittaessaan täällä.”

Hyvällä fiiliksellä uuteen kauppaan

”Kauppapaikka on minulle entuudestaan jo jonkin verran tuttu, ja sijaitsee itse asiassa isäni lapsuuskotikaupungissa. Odotan innolla, että pääsen hommiin Reimariin ja tutustumaan henkilökuntaan, jonka tiedän jo olevan huippuosaajia”, Axel hehkuttaa. ”Mattssonit ovat hoitaneet kauppaa hienosti, mikä totta kai helpottaa aloitusta. Loikka K-Market Kompiksesta ja Kivasta Reimariin on iso, mutta minulle onkin jo kertynyt kahdeksan vuotta kokemusta kaupan johtamisesta.”

Mitä ei kaupasta löydy, niin se hankitaan

Uusi kauppias haluaa erottautua laajoilla valikoimilla ja kilpailukykyisillä hinnoilla. ”Haluan, että Reimari on ylivoimaisin asiakaspalvelija paikkakunnalla! Olen myös vuosien varrella oppinut, että kaupassa viihtyminen on todella tärkeää, ja se lähtee siitä, että henkilökunta voi hyvin, tämä tulee olemaan minulle tärkeimpiä asioita”, Axel linjaa.

”Haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme juuri sillä tavalla kuin he itse haluavat. Lupaamme, että jokaiselle löytyvät tärkeät tuotteet, ja jos ei löydy, niin aivan 100 %:sen varmasti ne hankitaan.”

”Tulemme pitämään jalat maassa ja katseen horisontissa, yhdessä tulemme purjehtimaan kohti ketjun huipputasoa ja saariston parasta ruokakauppaa!”, Axel lupaa.

Kauppiasavajaisia vietetään asiakkaiden kanssa, kun Axel on saanut hommat Paraisilla hyvään alkuun.

Autamme asiakkaita tekemään vihreämpiä valintoja

”Autamme asiakkaitamme tekemään kaupassamme vihreämpiä valintoja muun muassa hyllyviestinnän avulla, panostamme jatkossakin lähiruokavalikoimaan ja vähentämällä ruokahävikkiä. Ruokaa ei mene roskiin vaan kaikki hyödynnetään niin ruokajakeluun kuin eläintiloille”, listaa Axel. ”Vastuullisuutta on myös se, että pysymme jatkuvasti ajan hermoilla kysynnän mukaan, ja ohjaamme kaupan valikoimaa sitä mukaan, minimoiden hävikit.”

Axel Erikssonilla on yli 10 vuotta työkokemusta kaupan alalta, joista hän on toiminut seitsemän vuotta kauppiaana. Ensimmäiset vuodet hän työskenteli Salon K-Citymarketissa ja sieltä hän siirtyi ensin K-Market Kompikseen myymäläpäälliköksi ja sitten kauppiaaksi.

Vapaa-aikaansa Axel viettää joko kuntosalilla tai kotona kokkaillessa. ”Kokkailuharrastus sopiikin hyvin tälle alalle ja tärkeille ihmisille löytyy aina aikaa!”, hän vakuuttaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös