Uusi K-Supermarket Oulun Knuutilankankaalle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.7.2022 Oulun Knuutilankankaalle Poikkimaantien ja Knuutilankankaantien risteykseen on aloitettu rakennustyöt  puiden kaadolla uudelle K-Supermarketille.

Tontille on tulossa K-Supermarket, jonka kokonaisala on 2000 m2 ja se valmistuu alkukesästä 2023. Kaupan parkkipaikalla on jo nyt polttonesteen jakeluasema. Autopaikkoja tulee kaikkiaan noin 80, polkupyöräpaikkoja lähes 50 ja kaupan pihaan tulee myös K-Latauksen latauspiste sähköautoille.

K-Supermarket Knuutilankankaan palveluihin tulee K-Noudolle tilat, mistä asiakas voi kätevästi noutaa tilaamansa tuotteet valitsemanaan ajankohtana. Uuteen K-Supermarketiin tulee myös erillinen kaupan oma ravintolatila. Hankkeen kokonaisinvestointi on yhteensä yli 8 miljoonaa euroa.

”Kauppa sijaitsee keskeisten liikenneväylien risteyksessä. Odotukset ovat korkealla, koska isompaa kauppaa on toivottu alueelle pitkään. Pienempi K-Market Knuutilankangas toimii siihen saakka kunnes uusi K-Supermarket avataan”, kertoo Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.

Pohjois-Pohjanmaalla on yhteensä 110 K-kauppaa ja yksi Kespron noutotukku. K-Supermarketeja on 19 kpl.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös