Uusi K-Supermarket avautui 19.5. Espoon Mäkkylässä ravirata Vermon kupeeseen

K-ryhmä aluetiedote 19.5.2022 Mäkkylässä avautui uusi K-Supermarket Derby torstaina 19.5. klo 10. K-Supermarket sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn tien ja asuinalueen risteyksessä, lähellä Mäkkylän juna-asemaa. Keskeisen sijainnin ja loistavien liikenneyhteyksien ansiosta uusi ruokakauppa palvelee myös espoolaisia laajemmalta alueelta.

Uuden kaupan suunnittelussa on hyödynnetty alueelta saatua dataa. Mäkkylässä ja sen lähialueilla asuu paljon lapsiperheitä sekä nuoria aikuisia, ja tämä on huomioitu valikoiman toteutuksessa.

”Lähtökohtana on ollut tehdä aina ajankohtainen ja mukautuva ruokakauppa elämyksellisyyttä unohtamatta, jotta koko perhe nauttii kaupassa käymisestä”, kertoo K-Supermarket Derbyn kauppias Stina Ekholm.

Kauppaan tulee erittäin monipuolinen, ruokaisa ja laaja valikoima. Kauppaan avataan myös oma jauholeipomo Patisserie Teemu Aura, jota ei aiemmin ole ollut alueella tarjolla. Oman leipomon erikoisuuksia ovat päivittäin paikanpäällä leivotut tuoreet croissantit ja artesaanileivät. Heti sisääntulon yhteydessä on kätevästi OsakaSushin sushipiste, jossa valmistetaan päivittäin  herkulliset sushit sekä muut aasialaiset ruokaherkut. Kaupan monipuoliselta kalaosastolta löytyvät ainekset arjen kalakeitosta aina juhlapöydän herkullisimpiin äyriäisiin. Omassa savu-uunissa valmistetut savukalat valmistetaan aina tuoreesta kalasta.

”Kalamestarimme käsittelevät kaikki kalatiskin kalat aina veloituksetta. Tulemme syksyyn mennessä saamaan MSC- ja ASC- sertifikaatin ja liittymään kasvavaan joukkoon kalatiskejä, jotka toiminnallaan noudattavat tarkimpia vastuullisuuden standardeja. Näin osallistumme omalta osaltamme yhteisiin talkoisiin, jotta jatkossakin kalasaalis on taattu”, kertoo Ekholm.

Ateriatarjonta pidetään jatkuvasti uudistuvana ja mielenkiintoisena. Lisäksi kaupassa tullaan satsaamaan sesonkeihin. Hedelmä- ja vihannesosastolla on satsattu laajaan lähituottajien verkostoon. Koko kauppa on rakennettu huolella, ja esillepanot ovat visuaalisesti . 

”Meiltä saa myös alueen parhaimmat kukat ja kauneimmat kimput ympäri vuoden. Makeisosaston leikkisään ilmeeseen on satsattu, ja se tulee toimimaan myös kaupan omien tapahtumien näyttämönä”, paljastaa Ekholm.

Asiakkaiden viihtyvyydestä ja asiakaspalvelusta huolehtii osaava, innostunut ja motivoitunut 20 työntekijän henkilökunta.

”KSM Derby avataan Espoossa kasvavalle alueelle ja on hyvin saavutettavissa kaikin liikennemuodoin, kuten kaupungissa kuuluukin. Uskon, että niin lähiseudun asukkaat kuin alueella vierailevat ottavat kaupan nopeasti omakseen", kertoo Keskon pääkaupunkiseudun aluejohtaja Laura Rissanen.

K-Supermarket Derby palvelee laajoin aukioloajoin maanantaista lauantaihin 7-23 ja sunnuntaisin 9-23. Kaupassa on myös monia arkea helpottavia lisäpalveluja, kuten verkkokaupan noutomahdollisuus, pakettipalvelut, ja pakettiautomaatti sekä Osta ja Nosta. Lisäksi uuden kaupan yhteydestä löytyy myös K-Lataus-asema sähköautoilijoille. Asemalla on yhden 150 kW:n tehoisen suurteholatauslaitteen lisäksi neljä 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Yhteensä ladattavana voi siis olla kuusi autoa kerralla. Asema sijaitsee kaupan pysäköintialueella ja on autoilijoiden käytettävissä vuorokauden ympäri.

Takaisin ylös