Tapiolan K-Supermarket sai merkittävän tunnustuksen ruokavalikoiman korkeasta laadusta ja palvelusta

Chaîne des Rôtisseurs Finlande luovutti K-Supermarket Tapiolalle arvostetun myymäläkilven tunnustuksena poikkeuksellisesta ruokavalikoiman laadusta ja ensiluokkaisesta palvelusta.
Kuvasa: Rôtisseurs Finlanden Suomen valtavuoti Bailli Délégué Johanna Horborg-Ojala, K-Supermarket Tapiolan lihamestari Seppo Kauhanen ja kauppias Sami Taivassalo

Kauppias Sami Taivassalo on luotsannut K-Supermarket Tapiolaa yhteistyössä henkilöstön kanssa ja aina asiakkaiden toiveita kuunnellen. Korkeat standardit tuovat nyt tunnustuksista arvokkaimman.

“Laadukkuus, mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettu, tuoreus, sesonginmukaisuus ja herkullisuus ovat meitä vetäviä arvoja. Olemme kiitollisia Tapiolasta toimintaympäristönä. Tavoitamme paljon laadukasta ruokaa ja ruoanlaittoa arvostavia asiakkaita, jotka mahdollistavat omilla valinnoillaan meille arvojemme mukaisen ja näköisen kaupan. Kauppamme missiona on tarjota laajaa ja erittäin laadukasta valikoimaa” kauppias Taivassalo kertoo. 

Chaîne des Rôtisseurs Finlande on Suomen merkittävin kansainvälinen gastronominen järjestö. Rôtisseurs myöntää laatukriteerien perusteella ravintoloille ja herkkumyymälöille Rôtisseurs-kilven, joka on arvostettu tunnustus ruoan- ja palvelun laadusta.

”K Supermarket Tapiola on esimerkki herkkumyymälän pyyteettömästä ja pitkäaikaisesta kehittämisestä tavoiteltaessa korkeaa asiakastyytyväisyyttä. On hienoa huomioida tämä luovuttamalla kaupalle Rôtisseurs-kilpi osoituksena tuotevalikoiman, raaka-aineiden ja palvelun korkeasta laadusta”, sanoo Chaîne des Rôtisseurs Helsingin voutikunnan vouti Vesa Loponen.

Kilpiperusteena herkkumyymälöissä on muun muassa myymälän yleisilme ja siisteys, tuotevalikoiman laajuus, hinnoittelu ja tuotteiden esillepano sekä henkilökunnan tietotaidot osastoittain ja saatavan palvelun ystävällisyys ja sujuvuus. Kilpimyymälöissä arvioidaan myös tuoretuotteiden valikoiman laajuutta ja -kattavuutta ja kiinnitetään huomioita paikallisten tuotteiden tarjontaan (lähiruoka). Oleellisena ja tärkeänä osana on lisäksi tarjolla oleva leipä- ja juustovalikoima sekä kattava pakasteruokavalikoima.

“Rôtisseurs-myymäläkilpi on ainutlaatuinen ja ensiluokkainen tunnustus. Meille kilpi on suuren työn ja intohimon tulos, jonka eteen on nähty paljon vaivaa. Saavutuksia on tärkeä juhlistaa, joten ehdottomasti tulemme nauttimaan yhdessä koko henkilöstön kanssa”, jatkaa Taivassalo.

 

 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös