Niko Nylund Nokian K-Supermarket Löytiksen kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.1.2022 Niko Nylund aloittaa Nokian K-Supermarket Löytiksen kauppiaana maaliskuun alussa.

Nikon kauppiasura sai starttinsa Löytiksestä

”Kuin kotiinsa palaisi”, Niko iloitsee kauppiasuransa aloituksesta Nokialla. Hänen oma kauppiasuransa sai alkunsa juuri K-Supermarket Löytiksessä, sillä hän työskenteli ennen kauppiasuraansa siellä ja suoritti myös kauppiasvalmennuksen nykyisen kauppiaan Tapani Hakalan opeissa. ”On erittäin hieno mahdollisuus päästä jatkamaan Tapanin tekemää erinomaista työtä ja päästä kehittämään Löytistä alueen elämyksellisempänä ruokakauppana. Odotan myös kovasti, että pääsen näkemään sekä uusia että jo entuudestaan tuttuja asiakkaita sekä henkilökuntaa.”

K-Supermarket Löytiksestä löytää elämyksellisyyttä ja helpotusta sekä arjen että juhlan tarpeisiin

”K-Supermarket Löytis on tunnettu loistavasta Herkkutori-palvelulinjastostaan ja siihen panostamme suurella sydämellä”, kertoo Niko suunnitelmistaan. ”Herkkutorin rinnalle tuodaan lisää ruokamaailmaa ja valmiita ateriaratkaisuja parantaaksemme asiakkaidemme arkea ja juhlaa. Asiakastoiveita kuuntelemme tarkasti.” Niko jatkaa, että hän haluaa nostaa kaupan elämyksellisen tason niin, että sinne tullaan myös kauempaa.

Vastuullisuus näkyy K-Supermarket Löytiksen arjessa ja päivittäisessä toiminnassa etenkin vastuullisten tuotteiden, kotimaisuuden ja ilmastoystävällisten ratkaisujen muodossa.

Päätös kauppiaaksi lähtemisestä on tehty 7-vuotiaana

Niko kertoo, että hän on tehnyt vankan päätöksen kauppiaaksi lähtemisestä 7-vuotiaana. ”Kauppiastyö on minulle kutsumusammatti”, hän toteaa. Ruokakaupan työtä hänellä on 10 vuotta, ensin 5 vuotta K-Supermarket Löytiksessä työntekijänä ja kauppiasharjoittelijana. Nokialle hän tulee kauppiaaksi ensimmäisestä kauppapaikastaan Akaan K-Market Maukkaasta. ”Kiitokset asiakkailleni ja henkilökunnalleni ajastani K-Market Maukkaassa, olen saanut viettää siellä antoisat viisi vuotta kauppiaana”, lähettää Niko terveisensä. Niko on myös tehnyt melkoisen vaikutuksen ensimmäisessä kauppapaikassaan hänet on palkittu Akaalla Yrittäjän kunniamaininnalla ja Viialan Vuoden Yrittäjänä. Lisäksi K-Market-ketjussa hänet on palkittu Vuoden tulokkaana ja vielä tällä viikolla alueensa Vuoden kauppiaana.

Nikon perheeseen kuuluu puoliso Sanni Nylund, joka jatkaa omassa yrityksessään tanssi- ja liikunta-alalla sekä kaksi koiraa. ”Vapaa-aikani kuluu perheen ja ystävien lisäksi moottoriurheilun parissa.”

Takaisin ylös