Mikko Korpela Lappeenrannan K-Market Tirilän kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.3.2022 Mikko Korpela puolisonsa Mirka Alaoutisen kanssa aloittavat Lappeenrannan K-Market Tirilän kauppiaina 24.4.2022. Heillä on myös Neste K Simolantien liikenneasema, jossa he jatkavat kauppiaina.

Omaan lähikauppaan kauppiaiksi

Mikko kertoo, että K-Market Tirilä on perheen lähikauppa. ”Nykyinen kauppias Harri Mattinen on hyvä ystävä ja hän on tehnyt mahtavaa työtä. Aiomme jatkaa Harrin aloittamalla linjalla tarjoamalla loistavaa palvelua kaikille asiakkaillemme”, lupaa Mikko.

K-Market Tirilän liikeideana on erottautua olemalla helposti lähestyttävä lähikauppa, josta saa arkea helpottavat palvelut ja tuotteet valmiina. ”Toivotan kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi omaan Tirilän lähikauppaan”, Mikko lähettää terveisensä.

Vastuullisuusasiat hoidetaan K-Market Tirilässä viimeisen päälle. ”Vastuullisuutta toteutamme keskittymällä hävikin vähentämiseen. Esimerkiksi jakamalla syömäkelpoiset elintarvikkeet hyväntekeväisyyteen”, Mikko kertoo.  

Mikko Korpela on toiminut aikaisemmin viisi vuotta R-kioskikauppiaana Savitaipaleella ja viimeiset kuusi vuotta Neste K Simolantien kauppiaana.

Perheeseen kuuluvat puoliso-Mirkan lisäksi 6- ja 7-vuotiaat lapset, joiden kanssa vapaa-aika menee mukavasti touhuten.

Takaisin ylös