K-Supermarket Söderkulla on täysin uudistettu

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.3.2022 K-Supermarket Söderkullassa päästään juhlimaan torstaina 10.3. täysin uudistettua Tavallista parempaa ruokakauppaa, kun kaupan kokonaisuudistus on valmistunut. K-kauppiaina toimivat Juha ja Katariina Läikkö.

Kauppa on kokenut täydellisen uudistuksen. Valaistus on tämän päivän led-tekniikkaa ja myös kaupan taka- sekä varastotilat ovat remontoituja. Kaikki kylmälaitteet sekä lämpimät kalusteet ovat uusia, tehokkaita ja energia- sekä ympäristöystävällisiä. ”Olemme todella iloisia, että pääsimme vihdoin remontoimaan kauppamme. Nyt voimme palvella asiakkaitamme nykyaikaisissa ja tyylikkäissä tiloissa”, Juha ja Katariina toteavat tyytyväisenä.

K-Supermarket Söderkullan neliöt pysyivät ennallaan mutta uusilla tilajärjestelyillä kauppaan saatiin lisää tilaa uusille valikoimille. ”Saamme asiakastoiveita päivittäin somen kautta ja asiakkailta kaupassa suoraan. Olemme voineet toteuttaa toiveita ja otamme niitä edelleenkin vastaan.” Valikoimia on voitu lisätä kaikissa tuoteryhmissä.

Uutena palveluna kauppaan on hankittu savustusuuni. Juustojen saatua lisätilaa on lisätty erikoisjuustojen valikoimia. Konditoriatuotteisiin on saatu tuorekakkuja ja pien- sekä lähituottajien tuotteita on myös tullut lisää. Kaupassa tehdään itse täytettyjä patonkeja ja esim. katkarapuleipiä.

Asiointeja helpottaa myös kauppaan asennetut kolme itsepalvelukassaa.

Kauppakäynnillä onnistuu myös auton lataus

Kaupan yhteydestä löytyy myös helmikuussa avattu K-Lataus-asema. Asemalla on yksi 50 kW:n tehoinen pikalatauslaite ja kaksi 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Asema sijaistee kaupan parkkipaikalla ja on autoilijoiden käytössä ympäri vuorokauden.

Takaisin ylös