TikTokista tutusta Teemu Tikkalasta Helsingin Malmin K-Citymarketin kauppias

Teemu Tikkala aloittaa vuodenvaihteessa Helsingin K-Citymarket Malmin kauppiaana. Nykyiset kauppiaat Jyrki Ranta ja Maria Ruokokoski lopettavat kauppiasuransa.

Teemu Tikkala siirtyy K-Citymarket Malmin kauppiaaksi Helsingin Kalasataman K-Supermarket ja K-Market REDIstä, joissa hän on ollut yhdessä veljensä Ilari Tikkalan kanssa kauppiaana vuodesta 2018. Veljesten kauppiasura alkoi vuonna 2014 K-Supermarket Torpparinmäestä. K-Citymarket Malmi on Teemun neljäs kauppapaikka ja ensimmäinen, jossa hän toimii kauppiaana ilman veljeään. Teemun siirtyessä Malmin K-Citymarketiin REDIn K-Supermarket ja K-Market siirtyvät Ilari Tikkalan johdettaviksi.

”Lähden innokkain mielin kehittämään minulle uutta kauppaa. Ympäristö on kuitenkin minulle tuttu, sillä isäni Ali Tikkala oli 2000-luvun alussa kauppiaana samoissa tiloissa silloin toimineessa Malmin K-Supermarketissa. Työskentelin itse silloin muun muassa pullohuoneessa ja hevi-osastolla. REDIstä lähden luottavaisin mielin, sillä REDIn kaupat jäävät Ilarin hyviin käsiin”, Teemu Tikkala kertoo.

K-Citymarket Malmin nykyiset kauppiaat Jyrki Ranta ja Maria Ruokokoski päättävät kauppiasuransa 13 kauppiasvuoden jälkeen. Kauppiaspariskunta aloitti K-kauppiasuransa K-Market Herkkupuodissa Tampereen Hervannassa, josta he siirtyivät K-Supermarket Oriveden ja K-Citymarket Hämeensaaren kautta Malmille  kesällä 2013.

”Haluamme kiittää erityisesti loistavaa henkilökuntaamme ja asiakkaitamme kuluneista, vauhdikkaista vuosista sekä tavarantoimittajia että Keskoa rakentavasta ja antoisasta yhteistyöstä. Kauppiasuramme jätämme taaksemme kiitollisina ja hyvillä mielin. Nyt on aika uusille mahdollisuuksille. Toivotamme Teemulle onnea ja menestystä K-Citymarket-kauppiaana”, Ranta ja Ruokokoski luonnehtivat.

Uuden kauppiaan tavoitteena on kehittää K-Citymarket Malmia edelleen yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. K-Citymarket Malmin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Tikkalan palvelukseen.

”Ensimmäisenä aion tutustua perusteellisesti kauppaan, sen henkilökuntaan ja asiakkaisiin. Matkaa pääsee seuraamaan TikTokin ja Instagramin @hrakauppias-tileitäni. Toivon asiakkailta paljon palautteita ja toiveita. Suunnitelmat jatkoon ovat kattavia ja tulemme kertomaan niistä myöhemmin”, Tikkala kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös