Kuopiolaisen K-Market Pirtin pihalla on 18-reikäinen minigolfrata

Kuopiossa K-Market Pirtin pihalle on rakennettu 18-reikäinen minigolfrata. K-kauppias Keijo Ollikainen tarjoaa ruokakaupan palveluiden lisäksi mahdollisuuden virkistäytyä liikunnan parissa.

Suomen 1. ruokakaupan yhteydessä oleva minigolfkenttä

Kauppias Keijo Ollikainen vitsailee kentän olevan hänelle viidenkympin villitys. Hän viettää merkkipäiväänsä heinäkuussa. ”Kauppamme pihassa on sopivan kokoinen tila ja innokkaana golffarina sain idean minigolfradasta. Aina, kun ei kiireiden vuoksi ehdi isommalle kentälle voi puttausta harjoitella nyt lähempänäkin”, Keijo tuumaa.

Minigolfkenttä on auki aina, kun K-Market Pirtin jäätelökioski on avoinna. Asiakas voi ostaa kentälle kertalipun tai kausikortin, jolla mahdollista pelata koko kesä edullisemmin. Kierroksen hintaan kuuluu vuokramailat ja -pallot , joten minigolf on todella edullinen ja lapsiperheystävällinen harrastus. ”Avasimme kentän tällä viikolla. Jatkossa kenttä aukeaa keväisin aina vapulta ja on auki kesän loppuun”, Keijo kertoo.

”Rakennustyöt pihallamme ovat herättäneet kiinnostusta ja alueen asiakkaat ovat kiitelleet, että tälle kulmalle kaupunkia saadaan uudenlaista virkistystä.”

Takaisin ylös