K-Supermarket Soukan kauppiaiksi Paula ja Kimmo Matikainen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.7.2021 Kaupan ammattilaiset Paula ja Kimmo Matikainen aloittavat kauppiasuransa 22.8. K-Supermarket Soukassa Espoossa.

Matikaisten tavoitteena hurmata soukkalaiset

”Olemme iloisia ja otettuja, että saamme aloittaa kauppiasuramme täällä. Soukkalaiset vaikuttavat olevan ylpeitä soukkalaisuudestaan ja haluamme tarjota heille oman asuinalueensa parhaan Tavallista paremman ruokakaupan, josta he voivat olla ylpeitä kanssamme”, Paula ja Kimmo kertovat iloisena.

Matikaisten huomio kiinnittyy ensin tuoretuotteiden valikoimiin ja valikoimien laajentamiseen. ”Kauppaa ja sen valikoimaa on hoidettu hienosti edellisten kauppiaiden Juha Määtän ja Pirita Lehtisen sekä heidän henkilökuntansa toimesta. Jatkamme hyvin aloitettua työtä innoissamme”, uudet kauppiaat lupaavat. ”Haluamme soukkalaisten ottavan kaupan vieläkin vahvemmin sydämiinsä!”

Vastuullisuustyötä tehdään K-Supermarket Soukassa käytännön teoin, kuten ottamalla huomioon ympäristöasiat, työnantajavastuu ja alueellinen yhteiskuntavastuu. ”Tarjoamme myös asiakkaillemme mahdollisuuden vastuulliseen elämäntapaan valikoimilla ja informaatiolla.”

Paulan ja Kimmon taustat ovat pääosin K-Citymarketeissa, joissa he molemmat ovat tehneet pitkät urat. Paula on ollut lähes 20 vuotta Keskossa K-Citymarket-ketjun tehtävissä ennen kauppiasvalmennukseen siirtymistä. Kimmolla on peräti 30 vuotta työuraa K-Citymarketeissa, missä hän on toiminut pisimmän aikaa tavaratalojohtajana.

”Koen olevani todella onnekas, että olen saanut tehdä laaja-alaisesti kaupan eri tehtäviä niin Keskossa kuin kaupassa. Kiitokseni kauppias Minna Astikaiselle ja Sari Karinkannalle, jotka molemmat ovat minua valmentaneet ja sparranneet kauppiasuralle”, Paula kiittää.

Paulan ja Kimmon perheeseen kuuluu kaksi teini-ikäistä lasta. Molemmilla on liikunnallinen elämäntapa ja heidät voi tavata vaikka crossfit-salilla tekemässä tiukkaa treeniä. Kimmo on harrastanut pitkään salibandyä ja nyttemmin myös golfia. Paula puolestaan viihtyy jalisäidin roolissa tyttären jalkapallokentän laidalla.

Takaisin ylös