K-Supermarket Konalan uudet kauppiaat ovat Joonas ja Piia Heinonen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.9.2021 Joonas ja Piia Heinonen aloittavat K-Supermarket Konalan kauppiaina ensi helmikuussa. Kokenut kauppiaspariskunta on asunut uuden kauppansa lähialueella lähes koko ikänsä.

K-Supermarket Konalan keskiössä ensiluokkainen palvelu, laadukkaat tuotteet ja monipuolinen valikoima

”On todella hienoa päästä jatkamaan Pauli Jaakolan ansiokasta työtä. Hän on yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntansa kanssa pitänyt kauppaa hienossa kunnossa. Meille on kunnia päästä jatkamaan tätä työtä”, kiittävät Heinoset. ”Alue on meille hyvin tuttua, sillä olemme asuneet lähes koko ikämme vain muutaman kilometrin päässä kaupasta.”

”Konalassa liikeideamme keskiössä tulevat olemaan ensiluokkainen palvelu, laadukkaat tuotteet ja monipuolinen valikoima. Tulemme suosimaan lähi- ja pientuottajia. Panostamme tuoreosastoihin suuresti ja vaalimme kaupan nykyisinkin vahvaa kalatiskiä”, uudet kauppiaat listaavat. ”Lähitulevaisuudessa on myös suunnitelmissa toteuttaa kaupassa täydellinen uudistus, jotta pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveisiin.”

K-Supermarket Konalassa on myös verkkokauppa noutomahdollisuudella: ” Verkkokaupan tekeminen on meille jo ennestään tuttua. Mielestämme se on erittäin tärkeä osa kaupan palvelukokonaisuutta asiakkaiden arkea helpottamassa.”

Vastuullisuustyö on K-Supermarket Konalan arkipäivää

”Vastuullisuuden tulee olla kiinteästi mukana kaupan jokapäiväisessä toiminnassa”, toteavat Joonas ja Piia. Ruokahävikin vähentäminen toimitusketjun kaikissa osissa ja pakkausmateriaalien kierrätyskelpoisuudella pystytään vaikuttamaan jätekuormien vähentymiseen ja kiertotalouden vahvistamiseen. ”Kaupan uudistustöiden yhteydessä asennetaan uusi energiatehokas kylmälaitos, jolla energiankulutusta saadaan merkittävästi vähennettyä.”

Joonas ja Piia Heinosella on kauppiasuraa takana jo reilut 15 vuotta, joista viimeiset yhdeksän vuotta K-Supermarket Kaisaniemessä. Kauppiasura heillä alkoi Espoon Perkkaan K-Extrasta ja Konalasta tulee heidän neljäs kauppansa. Työurat kaupassa heillä ovat alkaneet jo varhain, Joonas aloitti 15-vuotiaana Superpähkinässä ja Piia 18-vuotiaana K-Market Pähkinässä.

Heinosten perheeseen kuuluvat 9-, 14- ja 16-vuotiaat pojat sekä vuoden ikäinen skotlanninterrieri. Vapaa-aikaansa he viettävät pitkälti lasten harrastusten rytmittämänä. ”Silloin, kun aika antaa periksi, rentoudumme mökillä Mikkelissä. Joonas pitää kuntoaan yllä harrastejääkiekkoilulla. Piia puolestaan nauttii ulkoilusta”, kertovat Heinoset.

Takaisin ylös