Miika Rantala aloittaa Korsossa kolmen K-Marketin kauppiaana

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.3.2024 Miika Rantala on ennen vappua kolmen K-Marketin kauppias Vantaan Korsossa. Miikan kaupat ovat K-Market Kulomäki, K-Market Mikkola ja K-Market Riskiläkuja. Aloitukset ovat muutaman päivän välein huhtikuussa alkaen 17.4. Kulomäestä.

”On äärimmäisen jännittävää ja hienoa päästä aloittamaan kauppiasura kolmen erilaisen kaupan voimin Vantaan Korsossa”, Miika tunnustaa. ”Tulen näkymään ja viettämään paljon aikaa kaikilla kaupoilla, joten tulkaa rohkeasti antamaan palautetta tai vaikka vaan moikkaamaan kun nähdään. Edelliset kauppiaat Emmi ja Kaj sekä Timo ja Sara henkilökuntineen ovat hoitaneet kauppoja hienosti, mutta tavoite on tietenkin tehdä niistä entistäkin parempia.”

Kaikille kolmelle kaupalle on räätälöity omannäköiset liikeideat

”Kaikki kolme kauppaa ja aluetta ovat varsin erilaisia ja niitä tullaankin kehittämään juuri asuinalueen tarpeita silmällä pitäen”, Miika avaa liikeideoitaan. ”K-Market Mikkolassa tullaan panostamaan laatuun ja erikoistuotteiden valikoimaan. K-Market Kulomäessä keskitetään parannukset puolestaan viihtyisyyden ja perustuotteiden valikoiman sekä laadun parantamiseen. K-Market Risikiläkujasta tehdään läntisen Korson nopein ruokakauppa, missä voi tehdä koko perheen päivittäiset ostokset käden käänteessä. Kaikissa kaupoissa keskiössä tulee olemaan joka tapauksessa ensiluokkainen asiakaspalvelu, asiakastoiveiden toteuttaminen, kovat tarjoukset ja uutuustuotteet.”

Miika paljastaa asiakaspalvelufilosofiansa: ”Sitoudumme tarjoamaan tuoretta ja laadukasta ruokaa sekä lämmintä ja ystävällistä palvelua jokaiselle asiakkaalle. Tavoitteena on luoda kaupassa ilmapiiri, jossa asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleiksi ja arvostetuiksi joka kerta, kun he astuvat sisään.”


Riskiläkujalla ja Mikkolassa on käytössään Wolt-verkkokauppa ja Kulomäen osalta asiaa tarkastellaan kevään mittaan. ”Kaikilla kaupoilla järjestetään avajaiset kahvituksineen vielä ennen juhannusta ja luvassa on varmasti talon täydeltä hyviä tarjouksia!”, uusi kauppias lupaa.

Tärkein vastuullisuusteko on henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiminen

”Kesko palkittiin viime vuonna maailman vastuullisimmaksi päivittäistavarakaupaksi ja myös me tulemme luonnollisesti kantamaan oman kortemme kekoon. Kaupoilla tullaan mm. kierrättämään jätteet ja ruokahävikki minimoidaan”, listaa Miika. ”Minulle tärkein vastuullisuusteko on kuitenkin henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiminen ja se, että voin mahdollistaa jokaista kehittymään ja oppimaan niin työurallaan tai sitten vaikka harrastuksiensa parissa.”

Miika kertoo olevansa alanvaihtaja ja aikaisemmalta koulutukseltaan diplomi-insinööri. ”Työurani olen aloittanut 15-vuotiaana McDonaldista ja edellisen kymmenen vuoden ajan työskennellyt talousjohtamisen ja analytiikan parissa aina start-upeista suuriin kansainvälisiin pörssiyhtiöihin. Olen asunut ja työskennellyt myös muutaman vuoden ulkomailla. Viimeiset 1,5 vuotta olen ollut Mikael Qvickströmin opissa Kallion K-Marketeissa ja haluankin kiittää häntä ja hänen henkilökuntaansa hyvistä hetkistä ja kaikesta oppimastani.”

Miikan perheeseen kuuluu avopuoliso Paula, joka hänkin työskentelee elintarvikealalla. ”Vapaa-ajalla urheilen ja luen lähes päivittäin. Harrastuksiini kuuluu rantalentopallo, kuntosali, erilaiset mailapelit, laskettelu, reserviläisammunta ja ruoanlaitto ystävien kanssa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös