Marko Puustinen ja Suvi Kuivila-Puustinen K-Supermarket Sammonlahden kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.1.2024 Lappeenrantalaisille tutut kauppiaat Marko Puustinen ja Suvi Kuivila-Puustinen aloittavat maaliskuun alusta Lappeenrannan K-Supermarket Sammonlahden kauppiaina.  

Marko ja Suvi vakuuttavat, että siirtyminen kauppiaiksi Sammonlahteen tuntuu erittäin hyvältä. Alue ja asiakkaat ovat jo osittain tuttuja heille, sillä he ovat toimineet kauppiaina jo useita vuosia K-Market Uus-Lavolassa ja Kourulassa. He ovat luotsanneet myös Kivisalmen ja Voisalmen K-Marketeja.

Nykyinen kauppias Oskari Penttinen lähettää terveisensä: ”Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme, henkilökuntaamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneista seitsemästä vuodesta. Toivotan Markolle ja Suville paljon onnea ja menestystä, kauppa saa heistä erinomaiset kauppiaat.”

”On hienoa ottaa Oskarilta vastaan viestikapula ja astua astetta suurempiin saappaisiin kehittämään hyvin hoidettua kauppapaikkaa. K-Supermarket Sammonlahden  arvostus  erinomaisena ruokakauppana motivoi meitä jatkuvasti parantamaan ja tarjoamaan entistä parempia kauppakokemuksia”, Puustiset kertovat. ”K-Supermarket Sammonlahti on ollut Oskarin johdolla erinomainen asiakkaiden tykkäämä ruokakauppa. Sitä perinnettä me uusina kauppiaina haluamme ehdottomasti jatkaa ja kehittää asiakkaidemme toivomuksia kuunnellen.”

Mottona sydämellistä palvelua, herkullisia yllätyksiä ja edullisia löytöjä

”Haluamme olla K-Supermarket Sammonlahdessa läntisen Lappeenrannan alueen monipuolisimman valikoiman ja sydämellisen palvelun ruokakauppa. Meiltä löytyy jokaiseen ruokakoriin sopiva valikoima herkkuja sekä edullisia elintarvikkeita. Laaja valikoima paikallisten tuottajien tuotteita sekä parhaat sesonki- ja uutuustuotteet”. Marko ja Suvi lupaavat. ”Mottonamme on sydämellistä palvelua, herkullisia yllätyksiä ja edullisia löytöjä!”

Uudet kauppiaat panostavat erityisesti hedelmä- ja vihannesosaston valikoimaan, sesonkeihin sekä tuoreuteen. ”Valmistamme kaupalla itse helposti mukaan otettavia tuotteita ja satsaamme ammattitaitoamme palvelutiskiin. Tuotevalikoimia muokataan aktiivisesti asiakkaidemme toivomusten mukaisiksi”, Puustiset listaavat. ”Meille on tärkeää, että asiakkaamme viihtyvät ja tuntevat olonsa tervetulleiksi asioidessaan meillä.”

Vastuullisuustyötä tehdään K-Supermarket Sammonlahdessa monella rintamalla. ”Vastuullisuus tarkoittaa meille asiakkaidemme, henkilökuntamme sekä ympäristön hyvinvointia. K-Supermarket Sammonlahden nykyinen henkilökunta siirtyy meille kokonaisuudessaan ja haluamme panostaa heidän viihtyvyyteen työssään. Henkilökunnan hyvinvointi työssä on tärkeä osa yrityksemme arvoja.”

”Ympäristövastuu on myös meille tärkeää.” Puustiset ovat mm. solmineet Lassila & Tikanojan kanssa kiertotaloussopimuksen, joka merkitsee jätteiden määrän vähentämistä ja systemaattista lajittelun lisäämistä.

”Asiakkaidemme suuntaan K-ryhmän ja meidän vastuullisuutemme näkyy esimerkiksi siten, että kaikkiin yli 3000 Pirkka, Pirkka Parhaat ja K-Menu -tuotteiden pakkauksiin on lisätty selkokieliset lajitteluohjeet korvaamaan kuvalliset materiaalimerkit.”

Marko Puustinen on aloittanut kauppiasuransa 2005 Joensuussa ja toiminut tähän saakka kauppiaana kuudessa eri K-Marketissa Joensuussa, Kontiolahdessa ja Lappeenrannassa. Suvi on tehnyt uran sairaanhoitajana Joensuussa ja tullut mukaan kaupan työhön kauppiaaksi neljä vuotta sitten.

Puustiset kertovat perheestään ja vapaa-ajan vietostaan: ”Olemme uusioperhe ja molemmilla meillä on neljä lasta, joista kaksi asuu meillä kotona. Kotiamme elävöittää lisäksi eläimet. Kissoja meillä on neljä ja koiria kaksi. Käymme töissä yhdessä ja vapaa-aikamme kuluu arkisissa puuhasteluissa kotona. Hyvinvoinnistamme yritämme pitää huolta syksyisin Suomen pystykorvamme kanssa erästellen, talvella hiihtäen ja kesällä pyöräillen.”
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös