Lapinlahden K-Market Ruokamestari uudistuu täysin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.3.2024 Lapinlahden K-Market Ruokamestarissa alkavat remontti ja uudistustyöt, jossa koko kauppa remontoidaan uuteen uskoon. K-kauppiaina toimivat Sari Suutarinen ja Tomi Lehtolainen.

Kauppa on auki koko remontin ajan

”Lämmitys, valaistus ja koko kauppa takatiloja myöten menee tässä remontissa uusiksi. Kauppa on kuitenkin auki koko remontin ajan”, lupaavat Sari ja Tomi. ”Talotekniikka tulee tähän päivään ja kaikki kylmälaitteet uusitaan nykyaikaisiin ja energiatehokkaisiin. Myös ns. lämpimät myymäläkalusteet vaihtuvat uusiin.”

Uudistuksen yhteydessä hinnannäyttö muuttuu sähköiseksi, mikä takaa hintojen oikeellisuuden ja helpottaa päivittäistä työtä. Uusien kylmälaitteiden myötä valikoimia voidaan lisätä ja kaikki pakkasta ja kylmää vaativat tuotteet menevät ovien tai kansien taakse. ”Koko uudistustyön keskiössä on, että palvelumme paranevat ja Ruokamestarissa asiointi muuttuu sujuvammaksi”, kauppiaat kertovat. ”Uusien laitteiden ja tekniikan myötä voimme myös säästää melkoisen määrän energiaa entiseen verrattuna.”

Uudistustyöt alkavat viikolla 12 kaupan taustatiloista ja myymälän puolella remontti näkyy myöhemmin keväällä. Uudistetun K-Ruokamestarin avajaisia päästään juhlimaan asiakkaiden kanssa syksyllä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös