Antti Raiski K-Supermarket Vihdin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.4.2024 Antti Raiski aloittaa 12.5. K-Supermarket Vihdin kauppiaana.

K-Supermarket Vihdistä kauppa, jolla on suuri sydän

Antti kertoo lähtevänsä innolla ja ilolla kohti tätä uutta haastetta. ”Minulla on selkeä visio siitä, millaiselle kehityksen tielle haluan kauppaa lähteä viemään ja tämä toimintamme tulee myös näkymään vahvasti”, Antti kertoo suunnitelmistaan.

 Me rakennamme kaupan, jolla on suuri sydän. Se antaa kaiken arkeen sekä juhlaan. Se yllättää ja inspiroi. Se kuuntelee asiakasta ja täyttää heidän toiveensa. Se kertoo meidän kaikkien yhteistä tarinaa ja luo hyvän mielen.”

Mukaan palanen oman kylän kaupan palvelua ja fiilistä

”Tarjoamme erittäin hyvän ja kilpailukykyisen valikoiman, joka huomioi asiakkaan tarpeet kaikissa elämäntilanteissa. Valikoima rakennetaan yhdessä asiakkaiden, henkilökunnan ja alan ammattilaisten kanssa. Otan nykyisestä kaupastani Hiidenrannasta mukaan palasen oman kylän kauppaa, jonka hyvän palvelun ja fiiliksen haluan juurtuvan myös Vihtiin”, uusi kauppias lupaa. ”Me teemme tätä kauppaa asiakkaita varten. Haluamme olla parhaita ja asiakkaidemme ykkösvalinta!”

”Ensin tutustutaan henkilökuntaan ja asiakkaisiin. Avajaiset pidetään elokuussa, kesälomakauden päätyttyä. Avajaisissa kuullaan varmasti musiikkia ja nähdään loistavia tarjouksia.” 

Antti Raiskin kauppiasura on alkanut Vihdin Nummelasta, K-Market Hiidenrannasta, jonka hän avasi uutena kauppana vaimonsa Niinan kanssa vuonna 2020. Kauppa on palkittu asiakastyytyväisyydellä mitattuna koko Suomen parhaaksi K-Marketiksi 2021. Samana vuonna Raiskit valittiin vuoden positiivisimmiksi vihtiläisiksi. Antti on valittu Tangokuninkaaksi vuonna 2000 ja hän on keikkaillut lähes kaksi vuosikymmentä, hän on työskennellyt myös rakennusalan yrittäjänä.

Antti kertoo perheestään ja vapaa-ajan vietostaan: ”Pidän paljon lukemisesta ja pyrin harrastamaan liikuntaa säännöllisesti. Rakastan edelleen laulamista, mutta sille on jäänyt viime vuosina harmittavan vähän aikaa. Minulla on kaksi lasta Vilma ja Rasmus. Uusioperheeseemme kuuluu heidän lisäksensä Niinan kaksi poikaa Roni ja Sami. Joukkoamme paimentaa myös Vilman Pinkie-koira.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös