Uudet kauppiaat K-Market Jounin Kauppaan Äkäslompoloon

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.4.2023 Kolarin Äkäslompolossa K-kauppias Sampo Kaulanen luopuu Suomen suurimman K-Marketin Jounin Kaupan kauppiuudesta ja samassa yhteydessä Kesko ostaa Jounin Kauppa Oy:ltä rakennukset ja tontit. Uudet kauppiaat Linda ja Janne Vuollo aloittavat Äkäslompolossa 1.5.2023

K-Market Jounin Kaupan merkitys Suomen suurimpana K-Marketina on ollut K-ryhmälle merkittävä. ”Kaulasten kauppiassuku on kehittänyt pitkäjänteisesti Äkäslompolon kauppapalveluja. Suurimpana investointina on Jounin Kaupan avaus uusissa tiloissa 2008”, Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen kertoo. ”Neuvottelut Sampo Kaulasen kanssa alkoivat viime kesänä hänen aloitteestaan. Olemme käyneet neuvottelut hyvässä hengessä ja olemme Keskossa tyytyväisiä tehtyihin ratkaisuihin”, jatkaa Saarinen.

Hyvillä fiiliksillä uutta kohti

Sampo Kaulanen on toiminut kauppiaana vuodesta 2008 K-Market Jounin Kaupassa. ”Hyvillä fiiliksillä ollaan tässä menossa uutta kohti. Nyt oli oikea hetki tehdä tämä ratkaisu ja jäädä miettimään, mitä vielä haluaisi tehdä”, Sampo kertoo. ”Kiitokset kaikille asiakkailleni, työntekijöilleni ja yhteistyökumppaneille. Keskon kanssa olen saanut tehdä hyvää yhteistyötä koko kauppiasurani ajan”, hän lähettää terveisensä. ”Onnea vielä uusille kauppiaille ja tervetuloa Äkäslompoloon!”.

Äkäslompoloon tekemään Pohjois-Kalotin parasta ruokakauppaa

Linda ja Janne Vuollo tulevat Äkäslompoloon Merikarvialta Satakunnasta. Siellä he ovat toimineet neljän vuoden ajan K-Marketin kauppiaina. Jounin Kauppa on heidän kolmas kauppansa.

”Jounin kauppa on aivan ainutlaatuinen kauppa ja on todella hienoa päästä vetämään sitä”, Janne sanoo. ”Kaulasten kolmen sukupolven aikana tekemä työ herättää meissä kunnioitusta. Haluamme itsekin kehittää kauppaa rohkeasti niin, että Jounin kauppa on jatkossakin edelläkävijä”, Linda ja Janne lupaavat.

Jannella on vankka kokemus tunturikeskusten kaupoista. Hän on työskennellyt aikoinaan kaksi kautta K-Market Jounin Kaupassa, missä hän suoritti myös kauppiasvalmennuksen, ja sitä ennen muun muassa K-Supermarket Levimarketissa. Janne on kotoisin naapuripitäjästä Muoniosta. Linda on puolestaan kotoisin Salosta ja Lappi on hänelle tullut tutuksi lapsuuden lomamatkojen ja aikuisena Jannen myötä. Linda on mm. työskennellyt Äkäslompolossa vuoden urheilukaupassa.

”Lähdemme tutustumaan nykyiseen kauppaan ja henkilökuntaan innoissamme ja avoimin mielin”, Vuollot kertovat. ”Haluamme olla osaltamme luomassa Ylläksen-kävijöille täydellistä loma- ja lappikokemusta. Tavoitteenamme on olla Pohjois-Kalotin paras ruokakauppa, josta löytyy niin Lapin eksotiikkaa kuin herkkuja ympäri maailman. Koitamme pitää huolta siitä, että valikoima myös yllättää – kaupasta löytyy varmasti sellaista mitä ei tunturista odota.

Vuollon perheeseen kuuluvat 7-, 4- ja puolivuotiaat pojat. ”On mahtavaa palata takaisin isien kairoille kolmen oman pojan kanssa ja päästä asumaan ja työskentelemään kauniissa Äkäslompolon kylässä, seitsemän tunturin keskellä”, Janne tuumaa.

Jounin Kaupan henkilökunta jatkaa Vuollojen palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

K-Market Jounin Kaupan ja Jounin Kauppakeskuksen kiinteistöissä toimivat vuokralaiset jatkavat entiseen malliin.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös