Sami Haverinen K-Citymarket Nokian kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.5.2023 Sami Haverinen aloittaa Nokialla K-Citymarket-kauppiaana 1.7.2023

Nykyinen kauppias Juha Viinikka jää tauolle yrittäjän uraltaan. ”Kiitos kuluneista vuosista Nokian K-Citymarketissa kuuluu erityisesti asiakkaille ja henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneille. K-Citymarket Nokialla vierähti melkein 18 vuotta, ja nyt on hyvä hetki jättää oma, reippaasti yli kolme vuosikymmentä kestänyt yrittäjäurani tauolle ainakin hetkeksi. Toivotan Samille myötätuulta kaupankäyntiin Nokialla."

Paluu Nokialle

”Fiilis on todella upea ja innostunut”, vakuuttaa Sami. ”Ympyrä sulkeutuu, kun saan palata kotikaupunkiini kauppiaaksi. Kärrypojan työstä se alkoi pian 20 vuotta sitten. Sain kokea myös Nokian K-Citymarketin avajaispäivän kassatehtävissä v. 2005." 

Sami Haverinen on toiminut Porissa kolmen K-Marketin kauppiaana reilun vuoden, hän on luotsannut siellä K-Market Karhunpesää, Otavankatua ja Sirkustoria. ”On haikea jättää kolme Porin K-Marketia. Minulla on ollut aivan upea henkilökunta, jonka kanssa yhdessä olemme kehittäneet kauppoja asiakkaita kuunnellen.”

Laatu ja valikoimat ovat kaiken keskiössä

Työt Nokialla Sami aloittaa tutustumalla henkilökuntaan ja asiakkaisiin. ”Nokialaisten on lupa odottaa, että lähdemme yhdessä henkilökuntani kanssa rakentamaan Nokialle entistä parempaa asiakaskokemusta. Laatu ja valikoimat ovat kaiken keskiössä”, Sami linjaa.

”Rakennamme nokialaisen herkkukaupan asiakastoiveita kuunnellen. Ruokakauppa elää jatkuvasti ja haluan, että asiakkaamme löytävät kaupastaan uusia elämyksiä." 

”Kiitos nykyiselle kauppiaalle Juha Viinikalle. Nöyränä lähden jatkamaan ja kehittämään entistä parempaa nokialaista K-ruokakauppaa.”

K-Citymarket Nokian henkilökunta siirtyy uuden kauppiaan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Innostus kaupan alaan syntyi TET-harjoittelussa

”Ensimmäinen pintaraapaisu ja innostus kaupan alaan syntyi TET-harjoittelussa yläasteella Juha Viinikan silloisessa K-Supermarket Nuijamiehessä”, Sami kertoo. Opintojensa lopputyön hän on tehnyt aiheena ”Kauppiaan uralle”, ja siihen hän haastatteli Juha Viinikkaa. Samin koko työura on kaupan alalta ja hän on toiminut kärrypojan tehtävistä tavaratalopäälliköksi ja K-ryhmän kauppiasvalmennuksen kautta kauppiasyrittäjän uralle.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös