Kespron uusi foodservice-noutotukku Oulussa valmis

Kespron Oulun uuden noutotukun rakennustyöt ovat valmistuneet Äimärautiolla. Tukkuun rakennettiin pohjoisen Suomen edistynein tuotekehityskeittiö Foodsteri. Asiakkaille noutotukku avautuu torstaina 31.8. klo 7.00.

”Uudella tukulla pystymme vastaamaan paremmin Oulun alueen ravintoloiden ja muiden foodservice-asiakkaidemme tarpeisiin – vaikka neliöt vähenivät entisestä, hyllymetrejä saatiin kasvatettua. Uusi noutotukku muuttui varastosta kauppamaisemmaksi, josta tuotteet on helpompi löytää. Tämä nopeuttaa tukussa asiointia”, kertoo Kespron aluejohtaja Ilpo Korkala.

”Asiakaskuntamme on alueella kasvanut ja modernilla tukulla vastaamme asiakkaidemme kasvaneisiin odotuksiin tukkua kohtaan – ravintolat odottavat yhä kokonaisvaltaisempaa kumppanuussuhdetta, missä ruokatuotteiden lisäksi kaivataan erilaisia ravintolan toimintaa tukevia palveluja”, jatkaa Korkala.

Pohjoisen kehittynein tuotekehityskeittiö

Uusi tukku sijaitsee osoitteessa Rautasepäntie 1. Pinta-alaltaan uusi rakennus on 3 525 . Tukun kylmälaitteet, muu jäähdytys, lämmitys ja valaistus toteutettiin uudessa tukussa energiatehokkaiksi. Kespron vanha noutotukku sijaitsi myös Äimärautiolla osoitteessa Äimäkuja 6.

Tukkuun rakennettiin varustelultaan monipuolinen ja pohjoisen Suomen edistynein tuotekehityskeittiö Foodsteri, jollainen Kesprolta löytyy myös Helsingistä ja Lahdesta. Oulun Foodsteria johtaa Food Solution Manager Matti Holma.

”Tuotekehityskeittiöpalveluiden tarve on viime vuosina lisääntynyt merkittävästi. Tuotekehityskeittiössä ravintola voi kokeilla uusia reseptejään ja konseptejaan asiantuntijoidemme sparrauksessa ja koko oman keittiöhenkilöstönsä voimin. Samanlaista isoa keittiötilaa ei omasta ravintolasta välttämättä löydy. Lisäksi Foodsterista löytyy kaikki tarvittava, mitä keittiö voi kuvitella tarvitsevansa”, kertoo Korkala.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös