K-Rauta Joutsan ja Sysmän kauppiaiksi Joni Saukkonen ja Anna Hirvonen

K-Rauta Joutsa ja K-Rauta Sysmä saavat uudet kauppiaat Joni Saukkosesta ja Anna Hirvosesta, jotka aloittavat työssään perjantaina 20. lokakuuta. Joutsa ja Sysmä ovat heidän ensimmäiset kauppapaikkansa K-kauppiaina.

Saukkosesta, 37, tulee rautakauppias jo kolmannessa polvessa, ja hän onkin työskennellyt jo nuoresta lähtien suvun rautakaupassa Parikkalassa. Viimeiset 11 vuotta hän on työskennellyt Oulunkylän K-Raudassa. Saukkonen on koulutukseltaan merkonomi.

Hirvonen, 35, on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja työskennellyt mm. sote-sektorilla ja työllisyyspalveluissa. Molemmat odottavat innolla uutta toimenkuvaa ja yrittäjyyttä.

"Kauppiaina meitä odottaa monipuolinen työ ja mahdollisuus kehittää kauppojamme asiakkaita ja työntekijöitä kuunnellen. Tulemme keskittymään molemmissa kaupoissa valikoimaan ja asioinnin helppouden lisäämiseen. Haluamme palvella alueen vakiasiakkaita ja kesäasukkaita entistä paremmin ja tehdä edelleenkin erinomaista yhteistyötä alueen yritysten kanssa", Saukkonen ja Hirvonen kertovat.

Muutto uudelle paikkakunnalle

Saukkosen ja Hirvosen perheeseen kuuluu kaksi alle kouluikäistä poikaa sekä koira, joten vapaa-ajalla vauhtia riittää. Pääkaupunkiseudulta Joutsaan muuttanut perhe on juuri asettumassa uudelle kotipaikkakunnalleen.

"Harrastamme ulkoilua kaikissa muodoissa ja kesällä veneily on koko perheen yhteinen harrastus. Odotamme innolla uuden kotikuntamme tarjoamia mahdollisuuksia vapaa-ajan harrastuksiin", tuoreet kauppiaat kertovat.

Kun uudet kauppiaat ovat asettuneet taloksi, myös asiakkaille on tarkoitus järjestää juhlallisuuksia.

"Näin aloituksen kynnyksellä odotamme jo, että pääsemme tekemään alueen parhaita rautakauppoja. Tiedotamme asiakkaita ”avajaisista” lähempänä ajankohtaa. Nähdään kaupoilla!"

Lisätiedot:
Joni Saukkonen, joni.saukkonen@k-rauta.fi, puh. 050 3750 472


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös