Jussi ja Katja Sippola K-Supermarket Myllyn kauppiaiksi Harjavaltaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.6.2023 Sippolat aloittavat 1.8. K-Supermarket Myllyn kauppiaina. Harjavaltaan Sippolat siirtyvät Etelä-Pohjanmaalta Kurikasta, jossa he ovat toimineet K-Supermarket Kurikan sekä K-Market Saumantien kauppiaina.  

Päivittäistavarakaupan kokemusta heille on karttunut jo yli 20 vuotta ja K-ruokakauppiaina he ovat toimineet vuodesta 2015.

– Olemme molemmat syntyjämme Etelä-Pohjanmaalta, mutta olemme aiemmin toimineet kauppiaina myös Satakunnassa, joten maakunta on jo entuudestaan tuttu, kertovat Jussi ja Katja.

– Kaupan valikoimat sekä tuotteiden laatu ovat avainasemassa laadukkaan ja monipuolisen asiointikokemuksen tarjoamisessa. Myös henkilökunnan viihtyminen sekä asiakaspalvelu ovat tärkeä osa kaupan toimintaa, johon haluammekin panostaa. Positiivinen, rento vire heijastuu helposti koko kauppaan ja myös asiakkaisiin.

– Erityisesti tuoreosastoihin tullaan panostamaan. Haluamme tarjota aina ajantasaisen, uutuudet huomioivan valikoiman asiakkaiden toiveita ja tarpeita aktiivisesti kuunnellen. Viihdymme kauppiaina erityisesti käytännön töissä. Näin pääsemme päivittäin hiomaan kaupan joka osa-aluetta parhaaksi mahdolliseksi yhdessä henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa.

– Edeltävä kauppias on tehnyt Myllyssä hyvää työtä. Haluammekin jatkaa kaupan kehittämistä myös tulevaisuudessa. Myymälään onkin suunnitteilla laajempi uudistus lähivuosina, kertovat Jussi ja Katja suunnitelmistaan.

Jussin ja Katjan perheeseen kuuluu lisäksi heidän kaksi lasta; 12-vuotias Emmi ja 14-vuotias Santeri sekä Nuka -koira. Muutto Satakuntaan oli myös lapsille mieluisa uutinen, sillä heillä on siellä jo entuudestaan hyviä ystäviä. Vapaa-aika kuluu pitkälti perheen ja ystävien parissa, koiran kanssa ulkoillen sekä mökkeillen. Sippolat asuvat tällä hetkellä Etelä-Pohjanmaalla, mutta muutto Satakuntaan on käynnissä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös