Paltamoon rakennetaan uusi K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.11.2022 Paltamoon rakennetaan Puolangantien ja Kajaanintien risteykseen liiketilat uudelle K-Marketille, tiloihin sijoittuu myös Paltamon apteekki. Alko suunnittelee niin ikään muuttoa samoihin tiloihin. K-kauppiaina uudessa kaupassa jatkavat Sari Jokelainen ja Tuomas Sirviö.

Uuden kiinteistön rakennustyöt alkavat ensi keväänä ja se valmistuu loppuvuonna 2023. Rakennuksen kokonaispinta-ala tulee olemaan noin 1400 m2.

”Uuden kaupan rakentaminen on meille todella iso asia ja on hienoa, että saamme nykyaikaisen entistä suuremman kaupan Paltamoon palvelemaan sekä kuntalaisia että matkailijoita!”, Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen iloitsee. ”Kaupan sijainti on loistava ja saman katon alta saa myös apteekin ja Alkon palvelut. Lisäksi viereisellä tontilla sijaitsee Nesteen polttoaineasema.”

Uusiin tiloihin Paltamon apteekki ja Alko

”Lähdimme mukaan tähän hankkeeseen, koska haluamme suuremmat asiakaspalvelutilat asiakkaillemme”, kertoo Paltamon apteekin apteekkari Virva Saastamoinen.

”Alko suunnittelee muuttoa Paltamon uuden K-kaupan yhteyteen. Muuttoon tarvitaan vielä aluehallintoviraston lupa. Nykyinen myymälämme sijaitsee omassa kiinteistössämme, joka on nyt myyty. Haluamme jatkossakin tarjota edellytykset sujuvaan asiointiin  ja miellyttävän asiakaspalvelukokemuksen, josta vastaa sama tuttu henkilöstömme uudessakin myymälässä”, kertoo Alkon palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös