Mikko Valtosesta K-Supermarket Hämeenkyrön ja K-Market Kyröskosken kauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.1.2022 Mikko Valtonen aloittaa maaliskuun alusta Kyröskoskella sekä K-Supermarket Hämeenkyrön että K-Market Kyröskosken kauppiaana.

”Tuntuu hienolle päästä kauppiaaksi hyvin hoidettuihin K-Supermarket Hämeenkyröön ja K-Market Kyröskoskelle, jossa Markko ja Anne Kiiveri ovat tehneet hyvää työtä. Olen todella innossani!”, hehkuttaa Mikko.

Asiakkaiden toiveita kuunnellen pysyy valikoima kunnossa

”Nykyisten toimivien asioiden päälle tuon uusia ajatuksia kuinka voimme tehdä kaupoista vielä parempia”, avaa uusi kauppias liikeideaansa. ”Asiakkaiden toiveita kuunnellen pysyy valikoima kunnossa. Haluan korostaa ruuanlaittoa sekä ruokaisuutta unohtamatta kuitenkaan arkea helpottavia ratkaisuja.”

”K-Supermarket Hämeenkyrö on ruokakauppa, joka yllättää asiakkaan mielenkiintoisilla tuotteilla ja erinomaisella asiakaspalvelulla. K-Market Kyröskoskella tarjoamme parhaat lähipalvelut, kuten Posti, Matkahuolto, Veikkaus sekä Osta & Nosta yhdessä asiakkaiden toiveiden mukaan tehdyn valikoiman kanssa”, Mikko kertoo. K-Supermarket Hämeenkyröstä saa myös tilattua verkkokaupan kautta tuotteet valmiiksi kerättynä noutoa varten.

Vastuullisuustyö on molempien kauppojen arkipäivää. Mikko tähdentää, että valikoimista tulee löytyä ilmastoystävällisiä tuotteita. ”Haluan myös viestiä vastuullisesta tekemisestä asiakkaillemme, sillä vastuullisuusmerkityt tuotteet kiinnostavat aina kuluttajia.”

K-Supermarket Hämeenkyrö ja K-Market Kyröskoski ovat Mikko Valtosen neljäs ja viides kauppapaikka. Ennen kauppiasuraa hän on työskennellyt 15 vuotta kaupan alalla ja 10 vuotta elintarviketeollisuudessa. Kyröskoskelle hän tulee Tampereen K-Market Vellamonkadulta ja Tullintorilta.

Mikko Valtosen perheeseen kuuluu puoliso Henna, joka jatkaa omassa työssään Tays Sydänsairaalassa. Perheen lapset Oonan ja Onnin voi nähdä kaupalla auttamassa isää työssään. Vapaa-ajalla Mikko harrastaa hiihtoa, golfia, uintia, kuntosalia ja tuomaritarkkailua Superpesiksessä. ”Pääosa vapaa-ajasta kuluu kuitenkin perheen parissa”, hän tunnustaa.

Takaisin ylös