Kontiolahdessa on K-Market uudistettu asiakkaita kuunnellen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.6.2022 Kontiolahden K-Marketissa on tehty laajat uudistustyöt ja kaupan avajaisia vietetään asiakkaiden kanssa loppuviikosta.

K-kauppiaina Kontiolahdessa toimivat Jari ja Anita Venäläinen. Kontiolahdella he ovat toimineet kuusi vuotta mutta heti juhannuksen jälkeen kauppiasvuosia täyttyy kaikkiaan 25.

”Olemme usean vuoden ajan tätä jo suunnitelleet ja asiakkaita kuunnelleet, jotta saamme mahdollisimman sujuvan ja toimivan oman kylän kaupan”, Jari ja Anita kertovat. ”Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja asiakkailta on tullut kiitosta uudistetusta kaupasta.”

Lisää hyllytilaa 100 metriä

Uudistustöissä koko kauppa on remontoitu takatiloja myöten. ”Paitsi, että olemme saanet selkeämmän ja siistimmän myymälän on myös kylmälaitteet päivitetty tämän päivän energiatehokkaisiin laitteisiin. Valaistus on nykyaikaista led-tekniikkaa ja olemme saaneet hyllytilaa lisää 100 metriä”, Jari Venäläinen listaa. ”Työn tekeminen uusissa tiloissa helpottuu ja halusimme myös panostaa henkilökunnan viihtyvyyteen remontoimalla kaikki henkilökunnan tilat.”

Remontissa järjestyi kaupan takatiloista noin 50 m2 lisää tilaa. Kauppias-Jari kertoo, että kaikkiin tuoteryhmiin on tasaisesti saatu lisää valikoimaa. ”Suurin lisäys on tullut pakasteisiin ja käyttötavarat ovat saaneet selkeät esillepanot.”

Asiakaspalautteissa oli toivottu myös asioinnin helppoutta, mitä on lisätty itsepalvelukassalla, joka muuttuu tarpeen vaatiessa myös palvelukassaksi. Verkkokaupan palvelut saa joko noutamalla itse tuotteet tai kotiin kuljetettuina. Paketteja menee ja tulee Postin, Matkahuollon ja PostNordin pakettipalvelujen kautta. K-Market Kontiolahdessa on myös täydet Postin palvelut sekä Veikkaus ja Osta ja Nosta-käteisnostopalvelut.

Takaisin ylös