K-Supermarket Kalajoki uudistetaan kokonaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.1.2022 Kalajoen K-Supermarketiin tehdään kokonaisuudistus. Työt käynnistyvät helmikuun aikana ja tavoitteena on uudistettu Tavallista parempi ruokakauppa kesällä 2022. K-kauppiaina toimivat Sari ja Juha Leskelä.

Remontissa koko kauppa uudistetaan ja vaihdetaan uudet kalusteet. Valaistus vaihtuu led-tekniikkaan ja kaupan kylmäjärjestelmät vaihdetaan nykyaikaisiin ja energiapiheihin laitteisiin. Koko kiinteistön energiatehokkuus paranee uudistustöiden myötä. Keskon ja K-kauppiaan investointi tähän hankkeeseen on yli 2 miljoonaa euroa

Kiinteistössä sijaitseva Alkon myymälä myös uudistuu ja sieltä vapautuu K-Supermarket Kalajoen käyttöön noin 50 m2 lisää tilaa. Remontin jälkeen kaupan myyntiala kasvaa liki 1200 neliöön.

Kauppa on auki koko remontin ajan

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme vihdoin uudistamaan kauppamme. Asiakkaan silmin katsottuna uutta tulee paljon ja voimme laajentaa valikoimiamme”, kauppiaat Sari ja Juha Leskelä kertovat. ”Uusi iso keittiö mahdollistaa kaupan omien tuotteiden valikoimien kasvattamisen. Kauppa pidetään kunnossa ja auki koko remontin ajan.”

”Kokonaisuudistuksen myötä K-Supermarket Kalajoesta tulee nykyaikainen ja tämän päivän asiakkaan vaatimukset sekä toiveet täyttävä K-ruokakauppa”, Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen kertoo hyvillään.

Alkon tilat myös uudistuvat

Samassa kiinteistössä toimivan Alkon tilat myös uudistuvat. ”Kalajoen Alkon myymälä palvelee ennen remonttia 29. tammikuuta klo 16 saakka, ja avaamme uudistetun myymälän lauantaina 12. helmikuuta klo 12. Remontin myötä myymälän ilme selkeytyy ja myymälässä on entistäkin inspiroivampaa asioida. Kalajoen myymälän ollessa suljettuna asiakkaita palvelevat lähimmät Alkot sijaitsevat Ylivieskassa, Oulaisissa ja Kannuksessa. Toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi asioimaan myös uudistetussa myymälässämme”, sanoo Alkon Pohjois-Suomen palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä.

K-ryhmällä on Pohjois-Pohjanmaalla yhteensä 111 kpl K-kauppaa, joista 33 on K-Supermarketeja. K-ryhmä työllistää maakunnassa yhteensä noin 2200 henkilöä.

Takaisin ylös