Jenni Härmä ja Tomi Pääkkö Raahen K-Citymarketin kauppiaiksi – kaupan remontti valmistuu kesäkuussa

Jenni Härmä aloittaa 2.3.2022 K-Citymarket Raahen kauppiaana yhdessä puolisonsa Tomi Pääkön kanssa. K-Citymarket Raahen nykyiset kauppiaat Raimo ja Krista Pudas siirtyvät kauppiaiksi Oulun K-Citymarket Ruskoon. 

Kauppias Jenni Härmä siirtyy maaliskuun 2. päivä Raahen K-Citymarketiin Oulun K-Supermarket Kaijonharjusta, jossa hän on ollut kauppiaana vuodesta 2020. Härmä ja puolisonsa Tomi Pääkkö ovat paluumuuttajia: he ovat asuneet aiemmin vakituisesti Raahessa. K-Citymarket Raahe on pariskunnan kolmas kauppapaikka: ennen Oulun K-Supermarket Kaijonharjua he toimivat kauppiaina Sievin K-Market Mutissa.

”Lähdemme erittäin positiivisin mielin takaisin Raaheen, uusien haasteiden pariin isompaan kauppaan ja isompaan K-Citymarket-ketjuun. Raahe on meille tuttu paikka useamman vuoden asumisen jälkeen, emmekä missään vaiheessa katkaisseet yhteyksiä vanhaan kotikaupunkiin: nyt pääsemme muuttamaan takaisin vanhaan Raahen-kotiimme, josta emme missään vaiheessa luopuneet! Alue on siis meille jo tuttu, joten odotukset uuden kauppamme suhteen ovat korkealla. Pudakset ovat tehneet K-Citymarket Raahessa huikeaa työtä ja kauppa palkittiinkin joulukuussa K-Citymarket-ketjun Vuoden kehittäjänä. Tästä on hyvä jatkaa!”, Jenni Härmä kertoo. 

Maaliskuussa Oulun K-Citymarket Ruskoon siirtyvät Raimo ja Krista Pudas aloittivat K-Citymarket Raahen kauppiaina vuonna 2020.

”Lähdemme uuteen kauppaan hyvillä mielin, mutta samalla tunnemme haikeutta ja tulee ikävä mahtavaa henkilökuntaa sekä raahelaisia. Meillä on ollut Raahessa mahtava tekemisen meininki ja kiitos tästä kuuluu henkilökunnallemme sekä asiakkaillemme, jotka ovat osallistuneet aktiivisesti kaupan kehittämiseen. Pääsimme hyvään vuoropuheluun raahelaisasiakkaiden kanssa ja se näkyi kehitysaskelina niin kaupan hyllyjen välissä kuin asiakastyytyväisyydessä", Pudakset kiittävät.

K-Citymarket Raahen henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden kauppiaan palvelukseen. Härmä aikoo kehittää K-Citymarket Raahea edelleen entistäkin paremmaksi yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa.

”Aivan ensimmäiseksi haluamme tutustua henkilökuntaan ja asiakkaisiin. Kaupan asiakastyytyväisyys on erittäin korkealla tasolla, ja sen ylläpitäminen on meille erittäin tärkeää. Haluamme ylläpitää tiivistä vuoropuhelua asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. Kauppiaina olemme helposti lähestyttäviä, asiakaslähtöisiä, reiluja ja reippaita. Teemme kovasti töitä, mutta hyvällä fiiliksellä. Meille on tärkeää luoda mukava ja rento ilmapiiri, jossa viihtyvät sekä henkilökunta että asiakkaat”, Härmä kuvailee. 

Mittava remontti alkanut – kuuden miljoonan investointi

K-Citymarket Raahessa on alkanut tällä viikolla remontti, jossa kaupan puitteet uusitaan kattavasti. Kyseessä on yksi alueen mittavimmista investoinneista. Kaiken kaikkiaan K-Citymarket Raahea uudistetaan yhteensä noin kuudella miljoonalla eurolla.

”Nyt alkanut remontti on jatkoa jo viime vuoden puolella aloitetulle työlle. K-Citymarket Raahen käyttötavaraosastot uusittiin jo viime vuonna ja samalla uudistettiin mm. kiinteistön valaistusta. Samassa yhteydessä taloon saatiin Posti ja elintarvikepuolelle pystytettiin leipomo. Nyt tehtävä remontti keskittyy elintarvikepuolelle ja sen yhteydessä uusitaan mm. talotekniikkaa”, Keskon aluejohtaja Jari Saarinen kertoo.

”Kaupan remontti on mittava: lähes kaikki ulkoseiniä lukuun ottamatta uusitaan, ja kaikenlaisia kivoja uusia juttujakin on tulossa. On mielenkiintoista hypätä matkaan tässä vaiheessa ja päästä tekemään uudenlaista kauppaa Raaheen. Remontti valmistuu kesäkuun aikana ja tulemme kertomaan uudistuksista tarkemmin lähempänä kesää”, Härmä kertoo.

Takaisin ylös