Miikka Lavanto kauppiaaksi K-Supermarket Wasaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.11.2021 Miikka Lavanto aloittaa K-Supermarket Wasan kauppiaana ensi helmikuun alusta.

”Olemme koko perhe innoissamme muuttamassa Vaasaan”, kertoo Miikka.

Miikka tulee Porista ja siellä hän on vetänyt kolmea K-Marketia, Otavankatua, Karhunpesää ja Sirkustoria. Hänellä on vahva osaaminen tuorepuolen tehtävissä. ”Olen lähes koko kaupan työurani, 10 vuotta, työskennellyt tuorepuolella. Minulla onkin suuri mielenkiinto päästä kehittämään Herkkutori-palvelulinjastoa ja tuoda oma liha- ja kalaosaaminen osaksi kaupan palveluja.”

Uusi kauppias ottaa ensin tuntumaa uuteen paikkakuntaan, henkilökuntaan ja asiakkaisiin. ”Suunnitelmamme on lisätä helposti mukaan otettavien tuotteiden valikoimaa. Panostamme myös Meillä tehty-tuotteisiin, kuten täytetyt patongit, kolmioleivät, bagelit ja salaatit”, Miikka listaa.

Miikkalla on kaupallinen peruskoulutus ja työn ohessa hän on suorittanut kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon ja K-ruokakauppiasvalmennuksen. Miikka on valittu myös K-ryhmän vuoden nuoreksi työntekijäksi vuonna 2015. Miikkan puoliso Jutta Leino tulee hänen rinnalleen mukaan kaupan työhön. Jutan tausta on terveydenhuoltoalalta.

Miikkan ja Jutan perheeseen kuuluu pikkukauppias Rasmus 5 v. ”Rasmusta voi varmasti nähdä mukana touhuamassa kaupan töissä”, lupaa Miikka.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös